Vierailija

Ei siis mitään naarmua tai mustelmaa, mutta pullistuma, joka on kosketusarka. Aivan kuin verisuoni olisi pullistunut, mutta sitä ei silti kuulla ihon läpi.

Kommentit (13)

Onko sulla tällaisia oireita:Nopean näön heikentymisen lisäksi yleisoireisiin kuuluu ruokahaluttomuus, laihtuminen, päänsärky, ohimosärky, leukakipu, lämmönnousu ja tyypillisesti korkea lasko (yli 40 mmHg, usein 80-100 mm/h, joskus vain lievästi kohonnut) ja CRP. Tutkittaessa mustuainen reagoi huonosti valolle ja näköhermon pää voi olla kalpea ja turvonnut. Ohimovaltimo voi tuntua kovana ja aristavana. Sen biopsia vahvistaa diagnoosin, mutta tulehdusmuutokset voivat olla paikoittaisia.

[muokkaa] HoitoToivottavasti ei ole mitään vakavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vanha ketju, mutta ajattelin nostaa kun minulla on tuo sama ongelma. Vasemmalla ohimolla on outo pullottava kohta, joka aristaa hieman. Särkyä ei ole, eikä muitakaan oireita. Kyseessä ei ole kuhmu, eikä myöskään alkava finni. Kärsin migreenistä pään vasemmalla puolella. Terveyskeskukseen ei tekisi mieli mennä kun ei ole särkyä. Mikäköhän tämä voisi olla?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat