Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pistääkö syyspimeä mässäilemään herkuilla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Miten talviaika näkyy lautasellasi? Sorrutko helpommin herkkuihin vai puretko piristyäksesi porkkanaa?

Kommentit (9)

Vierailija

kirotaan kevättä jo etukäteen. Harmi, että Suoemssa on enää niin vähän talvisin lunta :(Kesällä on kiva vaan syödä ja nauttia olosta

Vierailija

mutta paino putoaa pari-kolme kiloa joka vuosi. Ilmeisesti sitten syön vähemmän herkkuja kuin kesällä. Syksyisin iskee myös kuntoiluinto.

Vierailija

Kun on pimeää muutenkin niin ei se laihdutus enää siinä niin pahalta tunnu. Joskus kesällä kun on valoisaa ja lomaa olisi kamala olla laihiksella!! Syksyllä kaikki kurja menee samaan syssyyn ;).

Vierailija

Pimeä ilta, kynttilät ja suklaa ovat lyömätön kombinaatio. Pimeällä tulee käperryttyä sohvan syleilyyn ja töllöä katsellessa suuhun sujahtavat lämmin (ja rasvainen!) pizza, grillatut voileivät jne. kuin huomaamatta. Ylipäätään herkuttelu hälventää kaamoksen ankeutta, ja talvellahan lisäkilot ovat helpommin piilotettavissa kuin kesällä bikiniaikaan.

Vierailija

ihan vaistomaisesi alkaa kaivata raskaampaa ruokaa, kun kylmä aika alkaa. Kaipa se jäänne luolamiesajasta, kun vararavinto oli tarpeellista talvella :)

Vierailija

Tulee suklaan- ja pizzanhimoja, vaikka molemmat ovat sellaisia, etteivät kesäaikaan maistu.

Lihon yleensä talviaikaan aika reilustikin ja olen aina väsynyt.

Vierailija

Johtuisiko se siitä, että hyvä, rasvainen (ja vähähiilihydraattinen) perusruoka pitää vatsan kylläisenä ja olon tyytyväisenä eikä "lohdukkeita" tarvita?

Uusimmat

Suosituimmat