Prinssi William itki äitinsä muistotilaisuudessa, kun Harry muisteli tätä puheessaan.

Vierailija

Voi, jotenkin todella liikuttavaa:(

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

vai pakottiko joku esim. Harryn valitsemaan bileprinsessa Chelsyn???Lisäksi voivat ihan hyvin muuttua yksityishenkilöiksi, voivat luopua kuninkaallisuudestaan tai vastaavasti jättää lapset vaille kuninkaallista arvonimeä kuten esim. prinsessa Anne on tehnyt lapsilleen.

Vierailija

Ei mua ihan kauheesti kateeksi käy.Mulla olis jo pönttö seonnut. Julkisuuden taakka on varmaan hirmu raskas. Sen joutu Dianakin kokemaan, vaikka osasi siitä ottaa hyödytkin irti. Mutta enemmänkin se asema, johon pojat ovat syntyneet, tuovat sitä taakkaa...Miettikääpä vaikka Ruotsin Victoriaa, sekin sairastui parikymppisenä. Noh, kukapa tavis ei vois sairastua anoreksiaan (vai oliko silläkin bulimia kuten Dianalla)...mutta siis pointti oli se, ettei se pelkkää hubaa ole!

Vierailija

Beckhamien lapset ovat " vain" pari julkun lapsia. Prinssit sen sijaan ovat SYNTYNEET asemaansa, eli ovat vauvasta lähtien olleet julkisuudessa. Eli ero on se, että prinssit ovat ITSE julkisuuden henkilöitä, Beckhamien lapset taas eivät ole, vain heidän vanhempansa.Eli pienestä pitäen media on ottanut esim. " tulevasta kruunuprinssistä" kuvia, nyt kun prinssit ovat kasvaneet heiltä kysytään mielipiteitä erilaisiin asioihin ja he edustavat maataan eri tilaisuuksissa.Beckhamien lapsia sen sijaan kuvataan lähinnä isänsä peleissä katsomossa ymv. -->varsinainen kuvauskohde ei ole lapset, vaan vanhemmat. Jos Victoria&David kuolisivat yllättäen, hautajaisten jälkeen yksikään paparazzi ei enää heidän lastensa perässä juoksisi, koska he (=lapset) eivät ei ole itsessään julkisuuden henkilöitä, vain ex-spaissarin&jalkapalloilijan lapsia.Kannattaa myös miettiä, kuinka monen Hollywood julkkiksen lapsista ei ikinä kuulla mitään! Eli JOS vanhemmat/lapsi itse haluaa, niin heidän ei tarvitse paistatella lööpeissä.

Osa julkkisten lapsista taas päin vastoin ratsastaa äidin/isän maineella, abtaa raflaavia lausuntoja päästäkseen lööppeihin--->julkisuuteen.(Esim. Kelly Osborne, joka tuukee väkisin koko ajan julkisuuteen. Sitä vastoin hänen isosiskonsa Amie(? en muista tarkkaan nimeä) ei halunnut esiintyä tv-ohjelmassa, ja " kukaan" ei edes tiedä minkä näköinen hän on jne. eli jopa SAMAN perheen sisällä lapset voivat valita astuvatko julkisuuden valokeilaan, vai elävätkö tavallista elämää " tuntemattomina" )

Vierailija

Ehkä menettävät silloin kuninkaallisen asemansa, mutta ei heitä kukaan estä avioitumasta. Toisekseen paparazzit seuraavat muitakin julkkiksia ja näiden täysin viattomia lapsia kuten Beckhamit. Harry ja William nauttivat mielettömistä etuoikeuksista, rahaa on mielin määrin, voi aina mennä lomalle minne huvittaa, ajella hienolla autolla, tavata julkkiksia ja muita tärkeitä henkilöitä. Uskallan väittää, että moni tavallista elämää Suomessa asuva vaihtaisi kernaasti heidän kanssaan paikkaansa.

Vierailija

Toki voihan tehdä, kuten Norjan heppu, joka halusi Mette-Maritinsa ja uhkasi luopua koko arvonimestään, ellei saa lupaa avioliittoon. Mutta lupa on silti oltava!Enpä noita kahta poikaa kadehdi. He elävät tavallaan Hollywood-tähden elämää, mutta samalla heiltä vaaditaan asioita, joita muiden tähtösten ei tarvi tehdä: korrektia käytöstä, diplomaattisuutta jne. He edustavat maataan jatkuvasti ja sen huomasi eilisen haastattelustakin. Mitään ei saa ilmaiseksi eli he maksavat kyllä hinnan etuoikeuksistaan ja rikkauksistaan.

Vierailija:

Lainaus:


Kyllä voi puolison päättää!! Älä puhu paskaa!


Vierailija

Ei onnistuisi prinsseiltä, julkkiksia tulee ja menee, mutta jopa täyteen hiljaisuuteen vetäytyneen kuninkaallisen jokainen hiemankin merkittävämpi toimi on aina uutinen. Ja kuten sanottua, median lisäksi turvallisuusasiat ovat prinssien elämää eniten rajoittavia tekijöitä. Beckhamit ovat myös itse päättäneet haluavansa julkisuutta, prinssit ovat syntyneet asemaansa.Ja vastaa nyt ihmeessä kysymykseen, että haluaisitko todella olla heidän sijassaan tai että lapsesi olisi?

Vierailija

että eivät koe sitä häiritsevänä, että heitä aina seurataan. He ovat syntyneet kuninkaallisiksi ja julkkiksiksi ja pitävät itseään etuoikeutettuna muihin nähden eivätkä koe asemaansa raskaana.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Silloin he voisivat elää yksityishenkilöinä eikä medialla olisi minkäänlaista oikeutta urkkia esim. heidän terveystietojaan tai muutakaan vastaavaa. Mutta kuten sanottua pojat viihtyvät asemassaan ja onhan se Harrykin rehennellyt mm. muille ihmisille " etkö tiedä kuinka prinssiä kuuluu kohdella" ym. vastaavaa.
Vierailija

Itsekin olen suht nuorena äitini menettänyt ja ilman muistopuheitakin välillä tulee kyynel silmään, kun mietin mitähän äitikin olisi tästä ajatellut.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat