Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Äidit, miten on omat vaateostokset muuttuneet lasten saannin jälkeen?

Vierailija

Miten hoidatte omat vaateostokset?Aloin vaan miettiä, että olenko ainoa, jolle käynyt niin, että siirtynyt ostamaan vain muutamaan tuttua ja turvallista merkkiä, kun ei tarvitse sovittaa.Vasta ostin viime viikolla uudet farkut. Ihan prikulleen samanlaiset kuin kolme kuukautta sitten. Oli helppoa, ei tarvinnut edes sovittaa. Tänään taas han 6 kpl T-paitoja. sovitin pari mallia ja kun hyvä löytyi ostin niitä sitten enemmän kerralla muutamaa eri väriä :/. Joskus kun on pakko siistimpiä vaatteita ostaa, niin turvaan H&M valikoimaan, sieltä useampi lumppu kotiin ja sovittelen viikon verran ja palautan mistä en pitänyt. Helpompaa kuin kaupassa.Ja ennen shoppailin ihan höperönä! Ei olisi käynyt mielessäkään ostaa kaksia samanlaisia farkkuja, saatikka yhdellä sovittamalla nippu samaa paitaa useampana värinä, mieluuin kaikki reilusti erilaisia! Vähän ankeaa sanoisinko...

Kommentit (13)

Vierailija

Minä ehdin, muttei kauheasti enää kiinnosta kaupoissa pörrääminen. Vaatemaku ei ole muuttunut miksikään lasten saamisen myötä ja mitatkin ovat ennallaan.

Vierailija

Ostan harvemmin, mutta vältän nyt H&M:ää sun muuta, kun ostan, ostan parempi laatuista vaikka se maksaisi enemmän. Vaatteiden sovittaminen ei jaksa enää kiinnostaa samalla tavalla kuin ennen. Siksi en kauheesti jaksa ostaa itselleni mitään.

Vierailija

Menen kauppaan, kerään hillittömän kasan vähänkin sopivan näköisiä vaatteita, sovitan ja ostan ne, mitkä istuu. Hätäisesti tarkistan hinnan. Vaatehankinnan ollessa edessä painun ekana H&M:iin, mistä ne kledjut yleensä löytyykin. :)Aiemmin kiertelin kaupoissa tuntitolkulla ja mietin yhtä paitaakin vaikka kuinka kauan. Vertailin hintoja tosi tarkkaan. Nyt tietty on enemmän rahaakin kuin opiskelijatyttösenä, mutta sitten on sekin, etten viitsi käyttää vähäistä vapaa-aikaani kaupoissa.

Vierailija

Mutta sitten kun on aikaa ja energiaa enempi, olen palannut vanhoihin shoppailutottumuksiini. Aika aikaa kutakin. Kun lapset on pieniä, ei tuommoisilla seikoilla ole niin väliä, kunhan jotain pukee ja äkkiä selviytyy pakollisisa vaatehankinnoista.

Vierailija

tuhlaan surutta lastenvaatteisiin, mut omat vaateostokset on retuperällä. Ostan nykyisin tosi harvoin itselleni mitään, tosin sitten tulee tehtyä hyviä ostoksia, kun on nii ntarkkaan harkittuja

Vierailija

Maku on sama, mutta kaiken minkä ostan, ostan netin kautta.

Kauppoihin pääsisi (harvoin...), mutta ei niissä mihinkään sovittelemaan pääsisi.Joten helpompi ottaa summan mutikassa netin kautta, ehtiipä ainakin pohtimaan, että tilaako jonkun vaatteet vai ei ;)

Vierailija

Joskus huutiksesta jotakin, tai kirppikseltä, mutta en muista, milloin olisin viimeksi ihan uutta ostanut. Talvikengät on kuusi vuotta vanhat, joten ne pitäisi varmaan nyt uusia. Lapsilla on vaatteita ja kenkiä riittävästi.

Vierailija

tai tosi harvoin mietin yön yli (jostain isommasta ostoksesta ehkä). Ostan kans " paljon" sovittamatta kun tiedän kokoni ja palautus/vaihto-oikeus jos löytyy niin sillon varsinkin..

Uusimmat

Suosituimmat