Tunteeko joku opettajien palkkasysteemiä?

Vierailija

Kommentit (9)

Vierailija

TUNTIPALKKA voi olla 80 euroa, kyllä ne yksiköt nyt jotain muuta tarkoittaa. Olisivatko jotain tvv:n ( työn vaativuuteen ) liittyviä lisiä?

Vierailija

ap:n mainitseminen vähäisten faktojen perusteella olettaisin, ettäa) 30 euroa on ollut todellinen tuntipalkka YHDESTÄ TUNNISTA ja

b) 80 euroa on ollut tasoitettu tuntipalkka yhdestä viikkotunnista kuukaudessa eli keskimäärin 4 tunnista.Tämä tarkoittaisi sitä että kohdassa a) ap on ollut joko sivutoiminen tuntiopettaja tai tuntipalkkaa saava sijainen tai kuukausipalkkaa saava opettaja, joka ei ole ollut koko koulun lukuvuotta töissä (=ylitunteja ei voi tasoittaa) ja kohdassa b) joko vakituinen opettaja tai sijainen, joka on töissä 1.8.2007-31.7.2008.Noin vähäisillä tiedoilla kuin ap antoi, ei voi tietää mikä on kyseessä, voi vain arvailla.

Vierailija

kun olen siirtynyt Espoolle töihin Vantaalta ja palkkakuitti on hämärä. Yksikön hinnaksi on laitettu yli 80 euroa, vaikka Vantaalla se oli alle 30 euroa. En saa myöskään yksiköiden määrää täsmäämään. En ymmärrä, onko se yksikkö Espoolla yksi työpäivä vai mitä ihmettä? Tietääkö kukaan? Pelkään, että palkanlaskennassa on virhe, mutta enää tänään siellä ei ole ketään paikalla, ja asia häiritsee.

Vierailija

määrää suhteessa pitämiini tunteihin. Onko koko lukuvuoden palkka jotenkin jaettu. Äh, se Vantaan systeemi oli mielestäni aivan selkeä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat