vauvalla 2kk ollut 6 viikoa nuha ja nyt räkä on paksua keltaista

Vierailija

ja kun imee nenäfridalla niin tulee sellainen paha maku omaan suuhun. korvatulehdukseen on saanut ab kuurin tiistaina mutta muuten ei ole tutkittu on vaan sanottu että normaalia että nuha kestää kauan. aloin miettin että onko tullut poskiontelontulehduskin vai miksi räkä " maistuu" kumalle ei olla tietenkää nsuuhun räkää laitettu mutta siis kun sillä vekottimella imee tulee maku suuhun

Kommentit (3)

Vierailija

ole merkki poskiontelon tulehduksesta?? ainakin aikuisella, mut eikö tuo ab-kuuri vaikuttas siihenkin, luulis ainakin. varmista lääkäriltä kuitenkin kun on noin pikkunen kyseessä ja noin kauan on kestänyt.meidän 2kk vauva on nyt saanut flunssan ja ääni käheenä itkeskelee. voikohan muuten antaa jo suppoja??

Vierailija

Kun vauva sairastuu

Jos alle kolmen kuukauden ikäiselle vauvalle nousee kuume tai hän on kovin nuhainen, hänet on syytä viedä lääkäriin. Vauvan kuume mitataan peräsuolesta. Pidä kiinni vauvasta ja mittarista mittauksen ajan. Alle 3 kuukauden ikäiselle ei saa antaa omatoimisesti kuumelääkettä. Vanhemmille vauvoille kuumetta alentavaa lääkettä kannattaa antaa jos kuume nousee yli 38,5 C. Vauvarokko on yleinen tauti, joka alkaa kuumeella ja muutaman päivän kuluttua ilmenevällä ihottumalla, joka leviää vähitellen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat