Ootteko jo laittaneet vk-haalaria lastenne päälle?

Vierailija

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Maa on kostea ja ilmakin tuulista. Vielä en meinannut kurahousuja laittaa, mutta hoitopaikasta toivoivat niitä niin laitoin sitten mukaan.

Toki saattaa tulla lämpimiäkin päiviä vielä, mutta eiköhän ne kesäilmat nyt takana ole ja pukeudumme sen mukaan mitä mittari ja taivas näyttää. =)

Vierailija

Me mennään ulos sen verran myöhään (klo 9-), että aurinko on ehtinyt jo vähän lämmittää. Poika 3-v. on pärjännyt puistossa paksummilla housuilla, paidalla, hupparilla ja tuulitakilla. Eilen aamulla halusi myös hanskat, mutta oli nekin ottanut pois kun menin puistotädiltä hakemaan.Koittakaas nyt taas muistaa mammat, että Suomeen mahtuu aika montaa erilaista säätä. Ennen kuin vedätte herneen nenukkaan.

Vierailija

Kyllä me on alettu käyttää välikausiasuja sen jälkeen, kun ilma viileni ja on satanut.

Jos kuitenkin on puettava usemapia kerroksia, niin eikös se sitten ole jo makuasia, laittaako sen välikausipuvun vai ei? Jos siis haluaa sitä säästellä niin kotihhoidossahan niin voi tehdä. Pienellä koululaisella ja päivkotilapsella vaan on helppoa kun on kosteussuojattu välikausipuku ja sen alle voi laittaa tai olla laittamatta ylimääräistä puseroa. Sisällä lapset ovat lyhythihaisissa paidoissa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat