Kysymys syntymäpäivistä kalliissa ravintolassa, mitä mieltä olet?

Vierailija

Saatiin kutsu miehen ystävän synttäreille. Ne pidetään kalliissa ravintolassa (halvin ruoka 20 e, menu n. 50 e, eli meille kallista). Mietin, että meidän tuloilla kuulostaa ihan liian kalliilta. Kehtaako mennä ja olla syömättä muuta kun jälkiruokaa tms?Entä lahja? Kuuluuko viedä tällaisessa tapauksessa lahja (kun kaikki maksaa omat ruokansa) ja minkä arvoinen?

Kommentit (6)

Vierailija

Jos pöydässä on pari tyyppiä, jotka ei syö mitään, muille tulee helposti kiusaantunut, sellainen hoputettu olo. Harmillista kyllä teidän kannalta. Me järjestettiin miehen kolmekymppiset samalla tavalla, ja mietittiin kyllä sitäkin puolta, ettei kaikilla kavereilla ollut tuolloin varaa mässätä ravintolassa. Me tehtiin loppujen lopuksi niin, että varattiin kabinetti ja maksettiin kakku & kahvit kaikille. Osa söi myös ruokaa, osa ei. Ei välttämättä mikään ihanneratkaisu tuokaan, mutta haluttiin meille helppo ratkaisu (ei siivoamisia, kokkaamisia), ja pyrittiin vaan kivaan yhdessäoloon.

Vierailija

Mielenkiintoinen paikanvalinta juhlakalulta. Jos rahatilanne sallisi, niin menisin ja söisin vain pääruuan. En yleensä muutenkaan syö alku- tai jälkiruokia. Ilman lahjaa en kehtaisi kyllä mennä, mutta veisin jotain pientä kuten viinipullo tmv.Ihan mielenkiinnosta, paljonko sankari täyttää?

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ei välttämättä mikään ihanneratkaisu tuokaan, mutta haluttiin meille helppo ratkaisu (ei siivoamisia, kokkaamisia), ja pyrittiin vaan kivaan yhdessäoloon.
Vierailija

Kutsussa maininta että syödään ja juodaan hyvin, syntymäpäiväkalun tuntien tilataan pullot pöytään ja lasku jaetaan kaikkien kesken... En usko että viinejä edes tarjoavat.Ihmettelen minäkin tätä valintaa. Hän ei täytä edes pyöreitä vuosia vaan 33-vuotta...Mitäköhän sitä tekisi?ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat