Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Raivostuttaa todella!

Vierailija

Pojalla meni viikko sitten pyörän vanne ihan vinkuraiseksi ja nyt tänään kuulin että isompi poika oli ajellut poikani pyörällä ja siinä se vanne oli mennyt rikki! Ja ei voi millään syyttää tätä poikaa, kun ei voi todistaa tapahtunutta. Pojan kaveri kieltää kaiken, sen vuoksi on turha mennä edes vanhemmille juttelemaan. Kielsin poikaani enää koskaan antamasta pyörää kellekään, ei ollut kuulemma silloinkaan antanut vaan tämä isompi poika oli napannut pyörän ilman lupaa.

Voi olla että pyörään tulee 130 euron remontti!

Kommentit (8)

Vierailija

Tämä kaveri on aika vaikutusvaltainen ja poikani lähinnä pelkää oman suosionsa puolesta. Pojat ovat 11v ja 13v, heidän maailmansa on aika rankan kuuloista, pitää ansaita se paikkansa kaveripiirissä ja sitä ei edesauta, jos äiti puuttuu joka asiaan.ap

Vierailija

Eli tämä " kingi" selviää kenties jälleen ilman vastuuta? Rangaistus tuollaisesta teosta! Ei oo ihme että mukulat hyppivät näinä päivinä silmille kun aikuiset eivät saa puuttua asioihin.

Vierailija

Mutta mieheni ja poikani pistävät hanttiin henkeen ja vereen. Vähän turhalta tuntuu tämä tilanne.

Mietinkin onko poikien maailmassa jotain sellaista mitä en tajua, varmaan on!

Mutta kuitenkin poikani pitää elää siinä maailmassa, joten kuuntelen aika paljon häntä ja uskon että loppujen lopuksi hän tietä mikä on parasta tehdä.

Mutta jos tämä samainen kaveri vielä jotain tekee meidän pojalle tai tavaroille, minua ei voi kukaan estää puhumasta suutani puhtaaksi.ap

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


ennemmin tai myöhemmin poikasikin ajossa, joku vikahan siinä jos ei kestä sen vertaa.
Ei Helkama pyörän vannetta saa rikki kovin helposti!

Uusimmat

Suosituimmat