Siljan laivoista ja hyteistä

Vierailija

Olen pitkään boikotoinut risteilyitä, mutta meidän 5 vuotiasta isot laivat kiinnostavat ja nyt lähden reissuun lasten 5v ja 3v kanssa.Nukkumisesta... Meillä seaside-hytti, jossa kuulemma alasängyt saa parisängyksi. Kuinka leveä tuo sänky on? pääseekö yläsänkyyn jos alasänky parisänkynä?millaiset leikkihuoneet on? mitä muuta lapsille?Buffet, onko ihan kamala paikka lapsille eli täynnä humalaisia?Tässäpä aluksi, kiitos vastaajille :)

Kommentit (5)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Olen pitkään boikotoinut risteilyitä, mutta meidän 5 vuotiasta isot laivat kiinnostavat ja nyt lähden reissuun lasten 5v ja 3v kanssa.Nukkumisesta... Meillä seaside-hytti, jossa kuulemma alasängyt saa parisängyksi. Kuinka leveä tuo sänky on? pääseekö yläsänkyyn jos alasänky parisänkynä?

-Sängyn SAA parisängyksi, siitä tulee n. 160-180 cm leveä. Kyllä sinne yläsänkyyn taitaa tikkailla päästä.millaiset leikkihuoneet on? mitä muuta lapsille?

-Ohjattua toimintaa, plus tietty pallomeret yms...askartelua, paskartelua ja kaikkea kivaa. Voi jättää lapsen sinne myös hetkeksi valvovan silmän alle.Buffet, onko ihan kamala paikka lapsille eli täynnä humalaisia?

-Ei siellä ole kuin tavallisia suomalaisia. Ei ne örvelöt lähde buffaan:)Tässäpä aluksi, kiitos vastaajille :)
Vierailija


Nukkumisesta... Meillä seaside-hytti, jossa kuulemma alasängyt saa parisängyksi. Kuinka leveä tuo sänky on? pääseekö yläsänkyyn jos alasänky parisänkynä? En muista, mutta hyvät unet siellä ainakin saa, kun se laiva kivasti tärisee. =)millaiset leikkihuoneet on? mitä muuta lapsille? On siellä paljon ohjelmaa. Ota risteilyohjelma heti kun menet laivalle!!!!!!!! Siitä näet kaikki tapahtumat ja ajat ja paikat missä mikin pidetään.Buffet, onko ihan kamala paikka lapsille eli täynnä humalaisia? Ei ole kamala paikka. En ole törmännyt humalaisiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat