Jos teille tulee kutsu häihin, mihin ei saa viedä lapsia, kumman valitsette?

Vierailija

Meneekö teistä jompikumpi vai ei kumpikaan?

Sivut

Kommentit (78)

Vierailija

kaikki eivät onneksi " syrjäydy " sellaisesta mihin lapset eivät kuulu. Meidän ystäväpiirissä lapset kun kuuluvat ihan kaikkeen, juhlaan ja arkeen, kun ei kenelläkään ole mitään hoitopaikkoja lapsille, mihin heidät aina viedä, kun huvittaa.

Vierailija

heinäkuun lauantaina keskellä parasta kesälomakautta, juhannuksena tai uutena vuotena. Sillä nää on ne ajat, kun meillä on häitä ollut, ja nuo ovat juuri niitä aikoja, kun niillä hoitajillakin on kiireitä omien perheidensä kanssa.



Ja ihan tosissaanko sitten jätätte näille maksullisille hoitajille pari vaippaikäistä yön yli hoitoon ja lähdette itse iloisin mielin satojen kilometrien päähän häihin.



En vain mitenkään voi uskoa, että niin monelle tuo kaikki järjestyy niin yksinkertaisesti kuin tässäkin nyt joku antaa ymmärtää. Ja jos joku ei sitten tunne mitään tuskaa jättää imeväisikäistä vieraalle hoitoon kahdeksi päiväksi ja yhdeksi yöksi, niin silloin täytyy sanoa, että kaikille niitä lapsia annetaankin.

Vierailija

Juttelin juuri yhden häitään suunnittelavan, ja hän sanoi, että henkilömäärä helposti tuplaantuu, kun on paljon uusioperheitä ja lasten määrä tuplaantuu. Minusta kummatkin häät ovat kivoja, aikuisten sekä perheiden.



Mutta ap:n kysymykseen on aika vaikea antaa yksioikoista vastausta. Riippuu niin tilanteesta. Aina ei onnistu lastenhoitajan saaminenkaan ja silloin voi olla vaihtoehtoja jäädä kotiin.



Lapsetkin on erilaisia, meidän lapset ottava mielellään uudet hoitajat innolla vastaan ja pitävät hauskana vaihteluna kun on lastenvahti. Mutta kaikki lapset eivät.

Vierailija

" Eivät kai kokeneet olevansa tarpeeksi läheisiä meille kumallekaan. "



Oiekasti kunnioitan heidän ratkaisuaan, koska he kunnioittivat meidän toivetta eivätkä kinunneet lapsia mukaan häihimme eivätkä muutenkaan valittaneet asiasta. Harmitteivat kyllä etteivät pääse.

Vierailija

miten toimitte te, joilla ei ole lapsille hoitajia, jos teille tulee kutsu eri paikkakunnalla oleviin häihin, eli pitäisi olla reissussa yli yön? ap

Vierailija

Ei kun koitetaan päästä molemmat. Jos ei saada lasta hoitoon, ei todennäköisesti mennä kumpikaan. Riippuu vähän, kuinka läheinen ihminen/pariskunta kyseessä.



-Eelia-

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Mä en kestäisi jos olisin noin kiinni omissa lapsissani!



Vierailija:

Lainaus:


Lapset ovat niin pieniä (2v ja 4v), etten halua jättää heitä vieraalle yöhoitoon tai edes niin että joku muu laittaisi heidät nukkumaan ja itse tulisimme yöllä kotiin.





Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat