Tarvitsenko siivoojaa vai sisustussuunnittelijaa?

Vierailija

Ollaan asuttu talossa 4 vuotta. Tämä on miehen kotipaikka, johon jokainen entinen asukas on jättänyt jotain tavaraa tai paljon tavaraa. Appivanhemmatkin jätti ne mitä eivät uudessa kodissa tarvinneet. Ja meillä on omatkin tavarat. No, huonekaluja yms on paljon ja nyt on ruvennut tympimään kun mitään ei mahdu minnekään. Itselläni ei ole " sisustussilmää" . sitten meillä on yläkerta, missä tällä hetkellä lastenleikkihuone ja toinen huone täynnä tavaraa mikä ei mahdu muualle. Haluaisin hieman järjestystä tähän kaaokseen, joten kutsunko siivoojan vai sisustussuunnittelijan avuksi.

Kommentit (4)

Vierailija

Kutsu ensin siivooja, mutta laita mattia siivoamiseen, ettei tule heitettyä pois mahdollisia AARTEITA, joita voi käyttää sisustamisessa hyväkseen!Sitten kun on romut viety veks, tulee suunnittelija. :)

Vierailija

Hän tosiaan pystyy ehdottamaan, mitkä huonekalut voisivat sopia teille ja olla käytännöllisiä ja kauniita.Hienoa, että olet suunnittelemassa talon sisustamista perheenne näköiseksi ja tarpeita vastaavaksi.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat