Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Millainen ilmapiiri teillä on työ/opiskeluyhteisössänne?

Vierailija

Onko kaikki hyvissä väleissä, onko isoja riitoja vai selkään puukottamista?

Kommentit (3)

Vierailija

Sanoisin, että suurimman osan ihmisten kesken ilmapiiri ihan jees, mutta muuten työpaikallani on kaikki asiat vähintäänkin päin persettä.-Eelia-

Vierailija

ja melkein joka kerta saa nauraa niin että poskilihaksia pakottaa. Tosi hyviä tyyppejä. Toki aina joskus joku vetää herneen nenäänsä jollekin, mutta sehän on ihan normaalia kun ihmiset ovat tekemisissä keskenään. mutta aina on asiat kuitenkin selvitetty. Ihmiset viihtyvät meidän työpaikalla ja vaihtuvuus on aika pientä, kaikki on oppineet tuntemaan toisena vuosien myötä.

Vierailija

Osittain tätä edesauttaa se, että oppilaitoksessa on myös tarkoitus solmia kansainvälisiä suhteita omaa uraa varten. Ei kuitenkaan mitään mielistelyä, se ei menisi läpi. Ketään ei jätetä ulkopuolelle oli kyse sitten juhlista tai lounaspöydästä ruokalassa. Vaikka opinnot ovat vaativia, on useita ryhmittymiä, joissa opiskellaan yhdessä jotain erityisen vaikeaa tenttiä varten tms.Luulisin, että myös sillä on vaikutusta, että vain 40% opiskelijoista on suomalaisia. Kateus ja muut perisuomalaiset " hyveet" eivät pääse kukoistamaan.

Uusimmat

Suosituimmat