Mistä talvikengät?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


hei,Meillä on ostettuna 1v 2 kk ikäiselle tytölle ruskea-vaaleanpun. talvihaalari reimasta ja siihen samaan sarjaan pipo ja vaaleanpunaiset rukkaset. Mutta nyt olisi hakusessa ruskea-vaaleanpun. tai vaaleanpun. talvikengät. Mietein Viking goretex talvikenkiä, mutta onko kukaan nähnyt niitä näillä väreillä? Tai joku muun merkkisenä? Haalari on pääasiassa ruskea, mutta vaaleanpun. on tehosteet olkapäillä/hihoissa.Kiitoksia jo etukäteen

Kommentit (3)

Vierailija

Sokoksella on Eccon goret tarjouksessa 62,90/69,90 ja väreinä pienille tuollainen melkein kai luumu tai viininpunainen, vuori vaal.pun. ja toisena värinä ruskea, jossa vuori oranssi (koot 21-27). Isommille mustaa ja vaaleampaa viininpunaista (koot 27-35).K-Kengässä Viking Igloo Zig-Zag goret 55,00 ja väreinä myös tuollaista tummaa luumua tai viininpunaista ja tehosteena vaal.pun. ja toinen väri sitten musta/lime.Eikös Stockallakin ole ollut nämä tarjoukset myös perinteisesti?Meillä on tykätty enemmän Eccoista, mutta sehän riippuu paljon jalan mallista yms. Kuluneenakin pitivät jalat kuivana. Meidän 2v. tytölle aattelin ostaa nuo ruskeat vaikka haalarista ei ole vielä tietoakaan. Poika 5v. saa mustat.

Vierailija

että tänään ilmestyneessä pirkka-lehdessä olis ollut ruskea-vaaleanpunaiset talvikengät (goretex) k-kengän tarjouksessa. Merkkiä en uskalla lähteä muistelemaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat