Minkäikäiset teillä saa ajaa ilman pyöräilykypärää?

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

metriäkään ilman kypärää. Lapset jo teinejä, ja aina on kypärä päässä - on nimittäin kertaalleen koko perhe nähty millaista jälkeä tulee kun fillarilla kaatuu ilman kypärää; muutama vuosi sitten oltiin ajamassa paikalliselle rannalle ja edellä ajanut fillaristi törmäsi mopoon, kaatui ja hajotti päänsä... Lapset pelästyivät sen verran että kypärä on siitä lähtien päässä ollut, huomauttelevat jopa kavereilleen ja tytär kerran uintivalmentajalleen kypärättä ajamisen vaaroista.

Vierailija

itse olen yläkoulun ope ja kun läksimme oppilaiden kanssa pyörällä yhteen lähikohteeseen, niin luokasta keskimäärin 2-3:lla oli kypärä (luokissa n. 16 oppilasta).Etukäteen oli sanottu, että ottakaa kypärät mukaan, mutta ei heillä kuulemma edes ole niitä..itselläni on kyllä kypärä aina pyöräillessä

Vierailija

Samanlainen periaate kuin auton turvavöiden kanssa, lopulta kyse on opitusta tavasta (ja aluksi toki myös asenteesta) enemmän kuin mistään muusta.

Vierailija

Kävelijöitä loukkaantuu ja kuolee vuodessa huomattavasti enemmän kuin pyöräilijöitä! Pyöräilijöitäkin kuolee päävammoihin vain hieman yli 10 kpl vuodessa! laittakaa siis niille kävelijöillekin kypärät päähän!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat