Huuto.netistä jälleen...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Myin vuosi sitten äitiysvaatteita Huuto.netissä ja kauppa kävi oikein hyvin. Nyt laitoin myyntiin käyttämättömän Legon takin. Takki on mielestäni aivan ihana ja lähtöhintakin alle puolet ostohinnasta. Huutoja ei ole tullut lainkaan!

Onko lastenvaatteiden osalta " pakko" laittaa ilmoitus maksullisesti etusivulle, jotta saa kauppoja tehtyä? Myynti-ilmoituksia on paljon eli hukkuuko ilmoitus muuten massaan?Kiitos kommenteista ja kokemuksista jo etukäteen :)

Kommentit (2)

Vierailija

Jos sulkeutumispäivä on suurinpiirtein 12pv päästä niin ei kukaan jaksa selata sivuja niin pitkälle. Yleensä lähempänä sulkeutumispäivää alkaa viimeistään niitä huutoja tulla. Toinen mitä olen huomannut että jos ilmoitus on jotenkin erilainen (esim pari lyhyttä lausetta) niin ihmiset jättää huutamatta. Älä kuitenkaan vielä luovuta, etkähän saa hintasi pois.

Vierailija

Laitoin huutoajaksi vain 7 päivää.

Puin tänään takin tytölle kauppareissulle päälle. Mahtuu se vielä kun riittää trikoopaita alle eli pidän nyt sitten itsellä sen aikaa kun mahdollista. Koitetaan sitten keväällä uudestaan vähän käytettynä.Kiitos kannustavasta kommentista :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat