Mitä olet reklamoinut ja mitä olet saanut hyvitykseksi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Käytössä vaarallisesta lasten fillarista (lapselle sattui ikävä tapaturma pyörän rakenteessa olleen vian vuoksi) - sain hyvitykseksi laatikon erilaista pyöräilyyn liittyvää sälää (ja toivottavasti kyseisen mallin pois markkinoilta...).Jogurtista (parasta ennen päivään vielä aikaa, kansi ehjä & muuten normaali ja silti sisältö oli homeessa) - kymmenen euron ostohyvityksen.Silmälaseista (sikamaisesti pitkittynyt toimitusaika) - aurinkolasit vahvuuksilla.Ja on varmaan muutakin mutta tässä nyt näitä joita muistan...

Vierailija

..ja purkki oli aivan ehjä.

Lassien välikausihaalari hajosi, merkki lähti irti ekassa pesussa( mikä nyt ei ole suuri asia) ja vetoketju hajosi 1kk käytön jlk. --> tilalle hinta 49,90

Vierailija

takas tuli keksilajitelma:

kolmenlaisia makeita keksejä

kolmenlaisia suolasia keksejä

sekä kätevä rasia kekseillesyötiin ostamasta pakkauksesta yksikokonainen rivi ja toisesta puolikas (kaksi keksiä oli pilalla)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


juusto oli liian pehmeää ja mureni rumasti => lahjakortti

avaamaton maito oli pilalla ennen viimeistä käyttöpäivää => lahjakortti

lapsi sai ripulin jäätelöstä => tuotepaketti

limsapullossa ei ollut happoja => lahjakortti

viallinen vaippa => uusi paketti vaippoja

olin tyytymätön vaippoihin=> 20¿ rahaa

suklaapatukassa oli jotain ylimääräistä => lahjakortti

lastensosepurkissa oli lasinpala irronnut => lahjakortti

hedelmäsose oli saostamatta => lahjakortti

jogurtissa oli liikaa hilloa => lahjakortti

pipo kutistui ja haalistui ensimmäisessä pesussa => uusi pipo

broileripaketissa oli jokin outo klöntti=> lahjakorttiNyt on rekkiksiä sisällä pari kun vaipat oli viallisia ja paistinpannusta lähti pinnoite ensimmäisen käytön jälkeen.

Vierailija

Vika vuoro, ajoi pysäkin ohi vaikka huidottiin hulluna ja pysähtyi seuraavalle, väärälle pysäkille eikä odottanut vaikka lähdettiin juoksemaan.Maksoivat taksimatkan.

Vierailija

Sain laatikollisen erilaisia riisejä ja keittokirjan. Snelmannin metvursti oli pilaantunut vaikka pakkaus oli avaamaton ja päiväystä oli vielä jäljellä, sain 10 euron lahjakortin.

Vierailija

Hotellihuoneessa piti olla lisävuode kahdelle lapselle, mutta oli vain yksi n. 80cm leveä vuode. Pienempi lapsi nukkui kaksi viikkoa välissänne. Ei tuo meitä kovasti haitannut. Hyvitys 10% matkan hinnasta eli tästä kaukomatkasta n. 400 euroa.

Vierailija


Jauheliha oli pilaantunutta, vaikka päiviä oli vielä jäljellä. Kylmäketju ei katkennut talvisaikaan sen pidemmäksi aikaa kuin mitä lihatiskiltä kävelin kassalle ja siitä ulos. Vein lihan takaisin ja sain kahvipaketin vaivanpalkaksi.Tuo reklamoiminen on ikävää, eikä sitä todellakaan tee mielellään. Ostin vuosi sitten Sloggin kesäpaketin, jossa on neljät pöksyt. Jokaisesta housusta lähti kuminauhan vierestä lanka purkautumaan. Pistin sähköpostia sinne ja kehottivat viemään housut ostoliikkeeseen takaisin. Ei paljon huvittanut viedä muutaman kerran jalassa olleita alushousuja kauppaan. Enpähän enää haksahda ostamaan tuollaisia sekundahousuja.Vierailija

Reklamoin netitse ja heti seuraavana päivänä minulle soitettiin ja kysyttiin tilinumeroa. Sain 6 euroa hyvitystä 50 sentin puurosta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat