paljonko vauvan liikkeitä pitikään olla tunnissa?

Vierailija

rv 36+ 1 ja vauva ollut omituisen oloinen tänään. Tuntuu, ettei liiku yhtään ja kun laskin pari tuntia, niin vain tönimällä sain vastuksen, muuten en saanut yhtään liikettä.

Kommentit (10)

Vierailija

Liikkeitä on viimeisillä kuukausilla tai viimeisellä kuukaudella paljon vähemmän , vauva kun ei mahdu välttämättä enää paljoakaan jumppaamaan. Ymmärrät varmaan , että siellä alkaa olemaan ahdasta. Jos sinua huolettaa , niin mene ihmeessä näytille ,ettei tarvitse kotona miettiä. Muistaako kukaan kuinka paljon liikeitä pitää olla tunnissa?

Vierailija

Jos et saa tunnin aikana 10 liikettä kasaan, seuraa toinen tunti. Jos toisenkin tunnin jälkeen liikesaldo on alle 10, lähde käymään omalla synnärin vastaanotolla.Voit juoda tai syödä jotain makeaa, se voi " herättää" vauvan.klö

Vierailija

10.

juo makeaa ja mene kyljelleen makaamaan ja keskity vaan " kuuntelemaan" liikkeitä.

vauva voi nukkua. tee hetken päästä uudestaan.

Vierailija

Makaa kyljellään puoli tuntia -- > laske viisi liikettä. Jos ei tunnu liikkeitä, niin vaihda puolta ja taas sama aika.

Vauvaa voi myös yrittää herätellä. Radio mahan päälle, syö jotain esim. banaani tms.

Minä kyllä kävin aika herkästi neuvolassa, jos huolestutti, ja terkka siellä tunnusteli liikkeitä ja kuunteli sydänäänet.

Vierailija

No minkäs vastauksen sait, jos et liikettä? ;-)10 liikettä tunnissa on hyvä. Jos ei tule, niin juo jotain tosi makeaa ja töni ja liiku, niin sitten uusi tunti laskuun ja jos ei auta, niin sitten tutkittavaksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat