Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Raivasin tänään kaksi säkkiä omia vanhoja vaatteita pois.

Vierailija

Voi että oli puhdistavaa surutta heittää vanhoja jakkupukuja, kulahtaneita tekeleitä, " ihanhyviävielä-farkkuja" , viime vuosikymmeneltä peräisin olevia ihmeleikkauksella tehtyvä housuja, vanhoja takkeja, liian isoja, liian pieniä, pois pois pois ja kierrätykseen.Nyt näkee paremmin, mitä oikeasti on ja mitä tarvitsee. Ajattelin tästedes satsasa laatuun ja pitää kaapissa vain käytössä olevia vaatteita. Nyt on todella väljä olo niin kaapissa kuin päässä.

Kommentit (7)

Vierailija

Minusta paras konsti on tyhjätä kaappi kerralla tyhjäksi ja sitten lajitella. Osa menee säkissä kellarikomeroon " välivarastoon" - sellaisia vaatteita, joiden luopumiseen ei ole ihan kypsä vielä. Mutta valtaosa surutta keräykseen.

Vierailija

Mun vaatekaapin sisällöstä on peräisin yläasteajoilta, tai viimeistään lukioajoilta. Tavallaan ihan toimivia ja sopivia vaatteita, mutta jotenkin ei oo kiva pitää 8 vuotta samoja kuteita... Jotkut perusfarkut nyt ei muodista paljoa jää, sikäli kun nyt voin väittää että yksikään mun vaatteista ois muodikas tai tyylikäs.Raivasin vihdoin oman hyllyn sellasille vaatteille, joilla ei mennä lähikauppaa kauemmaks. Yritän säästää niitä parempia vaatteita, enkä käytä niitä kotona ollenkaan.Ja mitä ihminen tekee viidellätoista yöpaidalla...? Niitä saa tuurilla 3 joka joulu. Kuitenkin käyttää vaan paria kolmea mukavinta...

Uusimmat

Suosituimmat