Miten pikku hyttyset pois keittiöstä??! Roskakaapista tulevat :o(

Vierailija

En käsitä, pidän paikat puhtaina mutta nyt on roskakaapista ruvennut tulemaan pieniä hyttysiä. Lentelevät siellä täällä :oS Siellä on kompostiastia ja kierrätysastiat.MITÄ NÄMÄ OVAT JA MITEN NIISTÄ EROON?Kiitos!!

Kommentit (12)

Vierailija

Bongasin jostain vinkin, että lasiin viinietikkaa ja siihen päälle kelmu. Kelmuun riittävän ison kokoisia reikiä, että banaanikärpänen pääsee helposti sisään, mutta ei tietysti takaisin ulos. Mä saalistin tällä konstilla parissa vuorokaudessa varmaan kolmekymmentä banaanikärpästä. Mulla oli yksi lasi roskakaapissa ja toinen tasolla.

Vierailija

Sen jälkeen suihkutat hyönteismyrkkyä (esim. Raid) keittiöön. Kärpäset palaavat kyllä, mutta koeta huolehtia, että bioroskis viedään joka päivä eivätkä esillä olevat hedelmät pääse pehmenemään.

Vierailija

Laita vettä ja etikkaa lasiin. Itikat menevät sinne ja kuolevat. Tämä harventaa kantaa pikkasen ja myös edellä neuvotut roskiksen tyhjennys yms..

Vierailija

Kaikki hedelmät pois tasoilta, tiskit koneeseen ja roskis pihalle useammin eli käytännössä kaikki ruoaksi kelpaava pois näkyviltä... Vaarattomia ovat ja häviävät kyllä pikkuhiljaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat