Verkkokauppojen rumat tuotekuvat eivät innosta ostamaan

Vierailija

Verkkokauppiaat eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota kuvien laatuun.Tuotteet kuvataan lattialla melamiinipintojen päällä käyttäen salamavaloa. Maton nurkka saattaa häämöttää kuvan laidalla tai vanha sukka.

Asusteet kuvataan siten että taustalla näkyy keittiön jakkarat ja teepannut. Kuvat ovat pimeitä, tuhruisia, rakeisia.Tasokuvissa käytetään ryppyisiä kankaita taustalla ja kuva otetaan viistosti että mittasuhteet vääristyvät.Kuvat on pilattu käyttämällä salamavaloa joka vääristää värit. Kuvien koko on korkeintaa viisi senttiä kanttiinsa. Yksityiskohtia ei erota. Lukitusjärjestelmiä tai muita teknisiä yksityiskohtia ei näy teknisissä tuotteissa.Kaikkein suosituimmatkin verkkokauppiaat pitävät tuotekuvinaan ylläkuvatun kaltaisia huonoja tuotekuvia. Epäilen ostaako kukaan huonon kuvan perusteella.Kuva kertoo yrityksestä ja kunioituksesta kuluttajaa kohtaan.

Kuva on ainut asia jonka ostaja tuotteesta voi nähdä.

Kiinnittäkää huomiota tuotekuviin.

Kuluttajat. Vaatikaa selkeitä tuotekuvia.Vaatikaa laatua jonka kuluttajana olette ansainneet.

Onhan hyvät verkkokaupat tehty hyvien kuvien perusteella.Monet sanovat: Kuvasta ei saanut selvää.En uskaltanut tilata.Jotkin verkkokauppiaat kiinnittävät huomiota tuotekuviin. Tausta on "näkymätön", tuotteessa oikea valoitus, mittasuhteet oikein, värimaailma lähestulkoon oikea. Tuotteen kuva tarpeeksi suuri.Hyvän verkkokaupan tunnistaa hyvistä tuotekuvista! Hyvät kuvat myyvät eniten.

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat