Inseminaatiollako vain poikia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

kertokaapa nyt, miten on mahdollista että inseminaatiolla saadaan tyttöjä tehtyä?Jos " tyttösiittiöt" ovat aina hitaanpia kuin pojat niin tällä periaattehan inssistä tulee aina poikia, vai? Inssiin mennessähän isukin pitää käydä aamulla viemässä " tavarat" paikan päälle ja äiti iltapäivällä hoitamaan asiaa loppuun. Tyhmiähän tässä mietin, mutta mietin nyt kuitenkin=/Kokemuksia??? onko joku saanut tyttövauvoja inssistä? meillä yksi poika.

Kommentit (12)

Vierailija

että munasolu olisi jo odottamassa siittiölastia, vaan se voi hyvinkin irrota vasta inssin jälkeen. Joten kyllä niillä tyttösiittiöilläkin on aikaa uiskennella... :)Ja meilläkin tosiaan on tyttö ivf:stä, jossa uintimatka on vielä lyhyempi.

Vierailija

IVF :ossahan siittiöt ja munasolu kohtaavat maljalla eli ' koeputkessa' ja matka munasolun luo on lyhyt. IFV:on tuloksena syntyy hieman enemmän poikia, mutta ero tästä huolimatta tosi pieni, olikohan 1,4 poikaa 1 tyttöä kohti, jos muistan luvut oikein.

Vierailija

Inseminaatiossa siittiöt ruiskutetaan kohtuonteloon ja sinnehän se muniskin aikanaan matkaa, mutta kyllä itse hedelmöitys tapahtuu luonnollisessa ympäristössä eli munanjohtimessa.

Vierailija

en ole tästäkään satavarma mutta kuulostaisiko 100 tyttöä kohti 104 poikaa oikeammalta... Tutkimuksesta lui enkä enää muista lähdettä jotta voisin tarkistaa.Raitapaitainen:

Lainaus:


Poikien määrä on melkein puolitoistakertainen.t. Raitis
Vierailija

aikaan saatu ovulaatio ja näin siis laskeskelin, että kun ovulaation aika tiedetty (käsittääkseni =/) aika tarkkaan ja inssi ajoitettu KÄSITTÄÄKSENI juuri ovulaation....niin näin tulee sitten poikia suurella todennäköisyydellä...no, hauska tietää että tyttöjäkin on useampi pari saanut...ehkä meillekkin vielä jonain päivänä onni suo yhden lapsen (oli se sitten tyttö tai poika).Vierailija

siitiöthän ruiskutetaan suoraan kohtuonteloon, minne munasolukin " tulee" . siittiöiden " uimakilpailu" on siis minimaalisen lyhyt. mahdollisuus saada tyttö tai poika on 50/50. ihan kuten luomunakin. vahvin ja nopein siittiö voittaa.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat