Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

** ELOKUISTEN syyskuu **

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tässä linkki esittelypinoon, joka viimein on taas päivitetty. http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?appid=102&m=11165709&p=1&tmo... Laittakaa virheistä palautetta, sillä virheitä voi olla.. Päästäni puuttuvat pari aivosolua.. ;)Kiirettä pitivät mm. hössöttävä kyläilevä mummo, pikkumiehen d-vitamiinista aiheutuneet vatsavaivat ym.Oikein paljon onnea kaikille vauvan saaneille. Lopuille mahan kanssa tallustaville paljon jaksamista loppumetreille.Västis ja ylihuomenna nimen saava pikkumies 3vkoa5pväKommentit (2)

Vierailija

Kyllä tämä on ihanaa ja aika hämmentävääkin. Nyt alkaa olla hiljalleen sisäistänyt sen että kotona ollaan ja rutiinit alkaa saada käyntiin. Eilen kun kotiuduttiin tuntui että mitä nyt pitää tehdä ja tilanne oli jotenkin kaoottinen.Sain nukuttua aivan valtavan sikeästi ja hyvät unet yöllä. Kahdessa pätkässä neljä tuntia sikeää unta tekee kyllä ihmeitä. Olo on kuin uudestisyntyneellä.Maitoa tulee aivan hirmuiset määrät ja olen tällekkin päivälle jo kolmeen otteeseen tyhjentänyt varastot. Tuntuu että keilapallot tuossa roikkuu. Tyttö syö tosi hyvin ja nukkuu tietysti paljon. Tyytyväisen oloinen on.Miksuliinu kiitos paljon onnitteluista ja sydämelliset onnittelut sinullekkin. Kun silloin tiistaina kirjoittelit että lähtö on tulossa piti ottaa loppukiri =) sen kaksi minuuttia meni keskiviikon puolelle. Kyllä tämä on ollut kaiken sen odottamisen arvoista.Nyt tuolta pientä ininää kuuluu. Mukavaa päivää kaikille.Stella ja tyttö 3pvVierailija


Ei sitten tarvinnut mennä sinne ylaikaistkontrolliin..

Säännölliset supistukset alkoi klo18 tiistaina ja klo21,kun kotoa synnärille lähettiin supistukset oli 5-7min välein. Synnytyssalissa klo22 niitä tuli jo 2-3min välein. Sain epiduraalin,kun oli 4cm auki. Ilokaasua otin myös ja silleensä parjäsin ihan hyvin.

Synnytys kesti 10h50min ja ponnistusvaihe 7min. Synnärillä ehdin olemaan n.7h.Yhtään tikkiä en tarvinnut,onneksi... Ihme,että niin vähällä selvis.klo4.57 29.8 keskiviikkona, tasan rv42 meille syntyi tosiaan tyttö.Mitat 4400g ja 53cm. Eli ei olllu ihan pienimmästä päästä tämä prinsessa :) Pisti esikkoa paremmaksi,kun hän painoi 4275g.Kotiin päästiin eilen puolilta päivin.

Tyttö söi rintaa heti synnyttyään ja pesun jälkeen uudestaan.Maitoa rupesi tulemaan ihan suihkuamalla jo heti synnytystä seuraavana päivänä. On tytölle ihan liika tarjontaa mutta parempi kuitenkin näin.Nyt on päivä oltu kotona ja tuntuu,että ihan kivasti menee. Imuroin tuossa aamulla ja muutenkin on ihan hyvin kotihommia heti pystynyt tekemään.

Tyttö syö yöllä ja esikolla riittää siinä ihmettelemistä,kun samassa huoneessa nukutaan. Viime yönä eiskko ei ainakaan vauvan itkuista yms häiriintynyt vaikka nousikin monta kertaa kurkkimaan,että mitä täällä tapahtuu, vaan nukkui klo19 niinkuin normaalisti klo8.30 asti.Pitänee nyt levätä vähän kun molemmat lapset nukkuu.

Lisää kuulumisia myöhemmin.-Mirjami,Aleksi 1v6kk2vkoa ja tyttö 3 päivää-

Uusimmat

Suosituimmat