Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko teijän mielestä näin että meijän vauvalla on pieni pää¿..

Vierailija

5kk ja 40.9cm

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Olipa onni että vetelin muutaman röökin odotusaikana. Pojalla on nimittäin pipon ympärysmitta yläkäyrän yläpuolella, ja millainen se olisikaan ilman noita röökejä.

Vierailija

Muutaman vuoden kuluttua tulet huomaamaan, että juuri noista pienempipäisistä vauvoista kasvaa ne kaikkein kauneimmat ja sopusuhtaisimmat ihmiset vai oletko koskaan nähnyt todella komeaa tai kaunista näyttelijää tai mallia, jolla suuri pää? (ok, Gerald Gepardieuta lukuunottamatta).

Vierailija

Muakin aikoinaan se huolestutti, mutta sitten tehtiin muutama tutkimus ja kun lapsi on muuten ihan normaalisti kehittynyt ja suvussa moni on suht pienipäinen, niin homma selittyi sillä. Oletteko te vanhemmat tai onko suvussanne sellaosoa suht pienipäisiä? Mikä on päänympäryksenne? Päitä on kovin monen mallisia ja meille neurologi aikoinaan sanoi, että pään koko ei vaikuta mitenkään akateemisiin taitoihin. Joten huoli pois, jos neuvolassa asiaan ei ole puututtu. Eri asia on, jos pään kasvu hidastuu huolestuttavasti. Niin kauan kuin kasvu on tasaista, kaikki on ihan hyvin!! :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat