Tupakoitsevat odottajat (asiallinen kysymys)!

Vierailija

Syöttekö mitään vitamiineja tai lisäravinteita?

Onko neuvolassa suositeltu jotain tiettyä merkkiä?Ja tehkää oma moralisointiketjunne jos haluatte haukkua, Kiitos!

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

kovasti kaikki ihannoivat isokokoisia vauvoja,mutta tosiasiassa nykyään ongelmana on juurikin isokokoiset vauvat ja sen takia,että äidit syövät niin paljon hiilaripitoista mössöä mikä aiheuttaa komplikaatioita loppuraskaudessa ja synnytyksessä. Äitien kannattaisi enemmänkin kiinnittää huomiota siihen mitä suuhunsa lykkäävät kuin haukkumaan erittäin pientä ryhmää äitejä jotka eivät pysty tupakointia lopettamaan,suurinosa äideistähän lopettavat tupakoinnin kuitenkin!=)

Vierailija

Neuvolassa sanottiin että jos ei voi olla ilman niin sitten alle viiden jos saa pysymään päivässä niin hyvä.Ja välillä olin siis kokonaan polttamatta, välillä tuo max 5 kpl.Mä olen aina polttanut sinistä L&M:ää.

Ei kai niillä merkeillä väliä, kunhan ei varmaan ihan norttia vetele... =)

Vierailija

ihan asiallisesti, että kyllä sinua sitten kaduttaa kun/jos lapsesi sairastuu/sairastaa jotakin sinun valintasi takia. Ethän halua oikeasti antaa lapsesi kärsiä?? Tsemppiä savuttomuuden yritykseen, se varmasti kannattaa!

Vierailija

Eivät suositelleet neuvolasta mitään. Sain kuulla monta saarnaa ja sillä ei kuulemma ollut mitään merkitystä, että vähensin tupakointia 17 -> 3 / pvä. Että sellaista kannustusta. Lopetin kokonaan raskauden aikana ja siihen oli pyrkimyksenikin koko aika. Usko neuvolaan meni vaan siinä yrittäessä, tuli mieleen että olisiko ollut parempi valehdella koko ajan niin ei olisi tarvinut kuunnella sitä saarnaamista.

Vierailija

Neuvolassa onneksi suhtautuivat hyvin ja kehuivat kovasti aina kun onnistuin vähentämään. Onnistui sitten lopetuskin kuudennella kuulla. Ei varmasti olisi onnistunut jos olisi vain syyllistetty. Vauva oli yli kolme kiloinen, eikä ainakaan vielä ole ilmennyt mitään, toivottavasti ei tulekaan.

Vierailija

Nikotiinikorvausta suositellaan joissakin paikoissa. Siinä tulee vain nikotiini ja ne parisataa muuta vaarallista yhdistettä jää pois. Jos ajatellaan että polttaa 15 savuketta päivässä, ja vähentäisi yhden savukkeen viikossa, pääsisi tuosta paheesta vajaassa 4kk eroon. Onkohan tehty tutkimusta siitä millainen riski lapsella on alkaa polttamaan kun jo sikiöaikana aivoissa reseptorit joihin nikotiini vaikuttaa aktivoituu. Lisääkö se addiktoitumisen riskiä. Sama siis mitä alkoholin kanssa; mitä nuorempana aivot saavat alkoholia, sen vakavampi riski on tulla siitä riippuvaiseksi.

Tupakointi syö c-vitamiini varantoja. Iso tsemppi halaus kaikille mahan kasvattajille ketkä aikovat vähentää tai lopettaa. Muistakaa että kun luopuu jostain, on otettava jotain tilalle, käsitöitä, liikuntaa, vihanneksia tai vaikkapa sitten suklaata. Sekin pienempi paha kuin savuke;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat