Gang bang tarkoittaa joukkopanoa! (1 nainen + 10-50 miestä)

Vierailija

Nainen makaa alasti pöydällä. Miehet asettuvat rinkiin pöydän ympärille ja käyvät panemassa vuorotellen ja laukeavat sen jälkeen naisen kasvoille.

Kommentit (5)

Vierailija

Mitä on kimppakiva englanniksi?Jos seksissä on useampi ihminen, se on silloin joukossa paneskelua.Minulle ihan sama paneeko 5 vai 50. Mutta molemmissa on usea seksin harrastaja.Jos sinusta joukkopanossa on yksi apaattisesti makaava nainen jota panee 50 miestä vuorotellen (joka vie hyvän tovin ennenkö viimenenkin pääsee naisen sisään) niin se on aika apaattinen sessio!

Noissakin ennätysmenoissa on muutama nainen jokka ottaa suihin että miehet laukee naisen päälle yhtä aikaa. Eli kaikki ei ole semmosta mitä äkkiseltään saatat ajatella.Mutta porukkapanoon riittää että on joukko ihmisiä, määrä ja sukupuoli ei ole niin tarkkaa. Voihan sitä olla liuta miehiäkin panemassa toisiaan.Ei olla niin nipoja.2

Vierailija

Kyllä useampi ihminen kuin normaali 2 on joukko.Kolmekin on jo kimppakivaa. Tai 3 miestä ja 2 naista, kaikki voi olla aktiivisia. Miksi nainen makaa pöydällä? Sehän voi vaikka olla yhen päällä, toinen ukko takana ja ottaa yhdeltä suihin. Tai sitten siinä joku toinen nainen mukana.Onko seksi vaan lahnailua?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat