Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

" Pakko käydä" paikat New Yorkissa?

Vierailija

Olen nyt minäkin menossa, melkein av: n ansiosta kun kaikki muutkin olette siellä käyneet...

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

niin osta uusin mondo-lehti. Siinä oli 20 vinkkiä missä turistit harvemmin käyvät... Jos itse joskus pääsen sinne asti aion kyllä käydä osassa niistä!!!

Vierailija

Upper West Side (sen ravintolat ja museot) ja se outlet-shoppailu. Turistikohteista tykkään eniten Empire State Buildingistä ja Manhattanin kiertävä jokiajelu.Yleensä en edes poistu Manhattanilta, vaan kävelen siellä ristiin rastiin, syön eri etnistä ruokaa joka päivä, piipahtelen kaupoissa jne.

Vierailija

Minkähintaista sitten syöminen on? Hotelliin kuuluu aamupala, joten se varmaan hyödynnetään. Itseäni kyllä kiehtoo myös elokuvista tuttu tapa hakea aamulla croissantit kulmakaupasta = )Suosittelisiko joku vielä käymisen arvoista ravintolaa? Jotain muuta kuin hard rock yms.Millainen merkki on lastenvaatteissa tuo aiempi ennytmuistamikäseoli? Children place vai?? Ja se toinen

ap

Vierailija

Me räpsittiin hirveesti kuvia siitä, ja ainakin meillä se lautta pysähty saarella, että halukkaat pääs pois ja meni katsomaan patsasta lähempää, ja ne joita ei kiinnosta lähti takasin mantereelle.

Vierailija

Onko ne minkä verran edullisempia kuin Suomessa? Entä Cap tai Gant? Onko New Yorkissa mitään outlet myymälää? Tai lähistöllä... Muistaisin lukeneeni täältä..Vielä yksi kysymys tuli mieleen. Minkähintaisia pääsyliput on keskimäärin (pilvenpiirtäjät, museot jne) ? Ja miksi Vapauden patsaalle ei kannata mennä?

Vierailija

- Statue of Liberty

- 5th Avenue

- Central Park

- Taidemuseot ylipäänsä

- Broadway

- Times Square

- Village

- Chinatown

- Wall Street

- Empire State BuildingNämä tuli ekana mieleen.

Vierailija

Muistattehan tipata!Itselle antoisimmat kokemukset NYn reisulta: Menin metrolla piitkälle ylös Broadwayta ja kävelin China Towniin asti, varmaan yli kymmenen kilsaa. Oli tosi kivaa! Brooklyn Bridge oli hieno ja Chelseassa söin maailman parhaan pizzan. Aaaah... Eksyin jollekkin kirpparille, mutta en kuollakseni muista, millä kadulla, sori. Mutta tein mahtavia löytöjä!Groud Zeron lähistöllä oli tosi hyviä kirjakauppoja, joist voi löytää vaikka kuinka ihania " kuvakirjoja" , esim. muodista, musiikista, mikä ikinä kiinnostaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat