iteekö muiren vauvat kylvyssä?

Vierailija

Mun vauvalla reilut 6kk ikää ja ei tykkää kylvystä. Itkee kuin syötävä. Onko muilla vastaavaa?

Kommentit (11)

Vierailija

En nyt muista kuinka kauan siihen meni, mutta sen muistan kyllä, kun alussa huusi kauhusta, kun laskettiin vannaan. Kaikki vauvat eivät tykkää kylvystä automaattisesti, vaikka jossain neuvolan oppaissa väitetäänkin, että kylpy on hyvä keino rauhoittaa vauvaa.

Vierailija

Kesällä vasta voitti vesipelon kun meni isompien perässä uima-altaaseen. Sen jälkeen on pesu ollut helpompaa suihkussa. Nyt ikää jo 1v.

Vierailija

Tuo tosiaan kannatta kyllä muistaa, että pitää vauvan ihan kokonaan kaulaa myöten vedessä, muuten tuntuu pienestä epämiellyttävältä.

Vierailija

Mutta kuopus. Jo pelkkä pyllynpesu sai aikaan huudon. Saatika jos yritti pestä yhtään enemmän. Ei viihtynyt suihkussa, ei missään....Hullut vanhemmat aloittivat silti pojan kanssa vauvauinnin. Ekalla kerralla poika oli aika jännittynyt. Mutta ei itkenyt.Toisella kerralla jo nautti siellä olostaan. En tiedä mikä siinä oli. Kotona huusi kylvyssä naamapunaisena. Mutta vauvauinnissa rentoutui ja nautti olostaan.

Joskus 10kk alkoi sietämään kylpyjä kotonakin ja nyt on 1v1kk ja innolla polskii siskon kanssa ammeessa ja nauttii vedestä.

Vierailija

Erityisesti kuopus huusi kylvetettäessä (niinkuin melkein joka paikassa muutenkin...).Sittemmin esikoisesta on kasvanut oikea ' vesipeto' . Rakastaa uimista, sukeltelua, snorklausta ja kaikkea veteen liittyvää. Paitsi koulun kanssa uimista, kun siellä tehdään vain ' vauvajuttuja' .

Vierailija

-uusavuttomat vanhemmat laittoivat vannaan liian vähän vettä ja pienellä oli kylmä!:) Kuopus ei kyllä viihtynyt, vaikka vettäkin oli tarpeeksi ja sopivan lämpöistä...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat