Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aamuyön heräämisistä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on ilmennyt kuluneella viikolla uusi ongelma...nimitääin herrojan aikainen herääminen jo ennen ammu kuutta.Jo lähes kaksi kuukautta pojat ovat nukkuneet iltavellin aloittamisen jälkeen tyytyväisinä seitsemään, joskus jopa kahdeksaan enkä ymmärrä mikä muutoksen on saanut aikaan. Olemme yrittäneet valvottaa poikia illalla myöhempään, mutta se ei ole auttanut. Pitäisikö ruoka-annosta lisätä vai myöhentää nukkuma-aikaa entisestään? Nyt siis nukahtavat kahdeksan- puli yhdeksän aikaan ja saavat vielä vellin puolilta öin. Päivällä nukutaan kahdet päiväunet n.1½-3h.Mikä on teidän päivittäinen unirytminne päivä-ja yöunineen?Alkaa pinna olemaan päivisin väsymyksestä aika kireällä...

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä aamuheräämiset vaihtelivat paljonkin ensimmäisen vuoden aikana. Ei kannata vielä hermostua, kuudelta herääminen voi hyvinkin loppua vaikka huomenna.Siihen kiinnitin huomiota, että menettekö todellakin nukkumaan vasta puolilta öin?? Jos näin on, niin kömpikää ihmeessä nukkumaan ainakin pari tuntia aikaisemmin. Herätkää vuorotellen ruokkimaan lapset, niin saatte joka toinen yö nukkua kunnolla (siis jos ei muita yöherätyksiä juuri ole). Suosittelen!

Vierailija

kannttasko yrittää itse mennä myös ajoissa nukkumaan niin jaksais herätä jo silloin kuudelta.niin me ollaan ainakin tehty eikä olla alettu lasten rytmiä ja valvoituksia vielä kokeilemaan,kaksoset nyt 7 kk. välillä oli myös et heräsivät vasta puoli 8, mutta nyt on taas heräilyt kello 6.ne vaihtelee niin kovasti vileä pikkuisilla.

Vierailija

Meillä tytöillä on tullut vaiheita että heräävät puoli viisikin aamulla vaikka samaan aikaan aina laitettu nukkumaan..tietyissä kehitysvaiheissa kun oppii kaikkea uutta niin se häiritsee unta. Ajan kanssa menee ohi,meillä ei vieläkään nukuta hyvin ja tytöt ensi kuun lopulla täyttää jo vuoden..yöllä herätään 2-5kertaa per lapsi ja maitoa juodaan yöllä kerran. Nukkuvat noin 8-9 tuntia vain yössä.

Omat unet nyt vuoden ajan olleet 4-6h yössä ja sekin monessa jaksossa. Viikonloppuisin saan onneksi yhtenä päivänä nukkua aamulla pitempään ja mies herää lasten kanssa,saisipa vielä joskus nukuttua kokonaisen yön heräämättä. :)

Tsemppiä,kyllä se siitä!

Vierailija

Omat iltatoimetkin on hoidettu ennen viimeistä syöttöä, jotta pääsemme heti nukkumaan syötön jälkeen...mutta kun se vajaa kuusi tuntia ei tunnu riittävän vuorokauden unimääräksi.

Uusimmat

Suosituimmat