Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Meidän piti eilen illalla viettää romanttinen ilta, juoda viiniä ja rakastella

Vierailija

.

Kommentit (13)

Vierailija

Esileikit sucks, indeed! Jostain kumman syystä joissain miesporukoissa on sitten kuitenkin sitäkin pähkäilty, että pitäisi hieroa sieltä ja täältä. Mutta ei tartte.Sen verran symppaa kuitenkin naisille, että me joudumme tän monimutkaisuuden kanssa elämään 24/7, joten vähän tukee, pliis.Ja ne suuret keksinnöt... Kyllä tässä on elämänsä aikana nähnyt mökeillä, autoissa ja ihan monissa kodeissakin jos jonkinmoista "keksintöä", joista lähinnä tulee mieleen se, että miehelle EI NIMENOMAAN omaa aikaa kannata liiaksi antaa tai rupeaa paikat hajoilee.Esileikeistä säästyneen ajan voi vaikka käyttää hyödyksi esim. täyttämällä/tyhjentämällä tiskikoneen jotta olutlaseja olisi puhtaana (juu ei, ne lasit eivät puhdistu itsestään pöydällä minkään reaktion seurauksena) tai pesemällä pyykkiä, kun ne mällit on kuitenkin kivempi pyyhkästä puhtaaseen pyyhkeeseen.Ai niin, ja jos joskus käyt ujuttaa sitä yhtä juttua jonkun uuden tuttavuuden siinä toisessa jutussa, niin kiitos vaan ja näkemiin. Jos satut nukahtamaan sängylle, niin hoida itsesi helvettiin sieltä kämpästä ennenkuin emäntä herää. Sille ei tule ikävä.Pum pum, rok roktaidan nyt hilppasta jumpalle

Vierailija

(ilman ehkäisyä!) - ja vitut. Äijä perkele meni " lepäilemään" ja nukahti saman tien jo puol ysi. Nyt nukkuu vieläkin. Voisin saatana kuristaa sen paskan, vittu sillä ei oo mitään käsitystä siitä, miten naista pitää kohdella. Itsekäs sika!

Vierailija

ruvennu hyväileen miestä ja niin edespäin. Oishan ne viinit voinu senkin jälkeen nauttia ja ehkä vielä rakastella myöhemmin uudestaankin.

Vierailija

ja erityisesti läheisistä, kuuluisi puhua. Tuolla kielenkäytöllä saat seuraavan kerran ehkä vasta jouluna - kuka tuollaista rähjääjäeukkoja haluaisi painaa!Lainaus:

(ilman ehkäisyä!) - ja vitut. Äijä perkele meni " lepäilemään" ja nukahti saman tien jo puol ysi. Nyt nukkuu vieläkin. Voisin saatana kuristaa sen paskan, vittu sillä ei oo mitään käsitystä siitä, miten naista pitää kohdella. Itsekäs sika!

Vierailija

eikä mun mielestä romantiikkaa voi suunnitella. Ymmärrän, että sinulla oli odotuksia ja jos teillä on pieniä lapsia, niin yhteinen aika on kortilla, mutta yritä asettua hänen tilanteeseensa, jos on rättiväsynyt ei halua muuta kuin nukkua.t. yksi puol kymmeneltä nukahtanut

Vierailija

Eli akka saa valittaa, että päätä särkee, väsyttää jne! Mutta entäs kun äijää väsyttää! Ei, kyllä pitää jaksaa istua viiniä lipittämässä ja tyydyttää vaimo, ilman ehkäisyä!

Tais mies vaan aika selkeästi vihjaista, että työnnä ne vauva haavees sinne minne aurinko ei paista =)))

Vierailija

Meilläkin mies valitteli väsymystä kun aloin eilen sitä sohvalla silitteleen, mutta en jaksanu lannistua ja jatkoin hyvänä pitoa. Kummasti jaksoi kuitenkin vielä innostua kun ujutin kädet kalsareitten sisälle.

Vierailija

Jätkäporukassa tulee mietittyä monenmoista. Puhumme muustakin kuin autourheilusta ja viinasta. Usein tulee käytettyä aikaa ja tuhlattua energiaa niinkin käsittämättömän otuksen analysointiin kuin nainen. Olemme tulleet seuraavanlaiseen tulokseen:Jumala suunnitteli naisen päin helvettiä.Mitä se Jumala oikein ajatteli? Ei sen ajatus tissienkään välissä voinut olla, ne kun eivät vielä voineet häiritä luomistoimintaa. Jokin meni kuitenkin pieleen, sillä tuloksena miehen kylkiluun ja saven muovailusta oli ihmishirviö, helvetin monimutkainen rakennelma, jonka ymmärtäminen on usein täysin mahdotonta. Okei, eihän noista rakennusaineista mitään täydellistä voi saada aikaan, mutta ihmetyttää silti. Naisen monimutkaisuus mieheen nähden on asia, jota on vaikea sulattaa.Kyllä olisi elämä helppoa jos nainen osaisi ajatella yhtä yksinkertaisesti kuin mies. Ihmiskunta säästyisi monelta vaivalta. Ajatellaanpa vaikka sellaista perussettiä kuin yhdyntä. Minkä helvetin takia naista pitää tuntikausia lämmitellä niinkin yksinkertaista suoritusta varten? Pitää kantaa kukkia, leperrellä kauniita asioita korvaan ja kun viimein päästään sänkyyn niin mitä tapahtuu. Lämmittely jatkuu. Se jatkuu ja jatkuu kunnes mies viimein pääsee työntämään sen " yhen jutun" sinne " yhteen paikkaan" . Kuluu kaksi sekunttia ja miehellä on jo tupakka huulessa ja katse kohti kaukaisuutta. Ja tuota hommaa pitää tuntikausia pohjustaa. Helpompaa olisi jos nainenkin olisi heti valmiina ja " sekuntti ja pitkä tuijotus" -taajuudella. Säästyisi huima määrä aikaa ja energiaa. Ajatelkaapa miten paljon aikaa maailmassa on käytetty naisen lämmittämiseksi oikealle taajuudelle siihen nähden miten kauan se itse suoritus yleensä kestää? Lämmittelyyn tuhlatussa ajassa olisi esimerkiksi keretty tekemään käsittämätön määrä suurtekoja ja uusia keksintöjä. Ihmiskunta olisi huomattavasti nykyistä kehittyneempi. Ajan hukkakäyttö näissä yhdyntähommissa kärjistyy tähän kuuluisaan " yhdynnän jälkeiseen yhdessäoloon ja läheisyyteen" . Vittu, äijä ajattelee jo formuloita ja kaljaa ja vielä pitäisi sängyssä makailla ja silitellä tukkaa, saatana. Ei toimi!Toinen epäkohta on sitten tämä tunnepuoli. Sehän se vasta päin helvettiä onkin. Minkä takia nainen luulee, että kun mies kerran uittaa sitä juttuaan siellä naisen hommassa niin sen jälkeen ollaan heti rakastavaisia, aletaan suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta, puhutaan lapsista (tyttö ja poika, pojalle sininen kurapuku ja tytölle punainen) ja koirasta, lasketaan tunteja, että miten pitkään sitä on jo " seurusteltu" ja raahataan miestä jo pankkiin puhumaan asuntolaina-asioista? Sitä ennen on tietenkin käyty jo kirkko varaamassa häitä varten. Käsittämätöntä. Seksi seksinä ja näkemiin. Näin vältytään molemminpuolisilta pettymyksiltä.Että näin. Hynynen jää odottelemaan feministien pommilähetyksiä innolla. Räjähtelemisiin.Hynynen

Uusimmat

Suosituimmat