Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä tietää varmasti, onko itsellä täitä?

Vierailija

Näkeekö ne paljaalla silmällä? Päiväkodissa on kuulemma täitä ja nyt kutisee päänahka koko ajan...

Kommentit (3)

Vierailija

Kun täistä puhutaan, niin yhdellä sun toisella alkaa pää armottomasti kutista, vaikkei noita ötököitä päässä olisikaan... Täikampa (apteekista) on paras tuohon kampaushommaan. Ovat mokomat niin pieniä, että lipsuvat tavallisen tiheän kamman läpi.

Vierailija

Ota tiheä kampa ja valkoinen paperi. Sen paperin päällä sitten kampaat huolellisesti. Siihen ne ropisee, jos täitä on. Ja varoitus: se ensimmäinen täi, jonka näet, on maailman kammottavimman näköinen otus :(Ei kuitenkaan paniikkia. Jos sieltä se täi (täitä) löytyy, niin totut kyllä niihin parin viikon aikana ;) ja seuraavalla kerralla ei tunnu ollenkaan niin pahalta.Tarkista lapsesi hiukset joka päivä, niin ei pääse ainakaan hirveesti leviämään. Jos lapseltasi ei täitä löydy, niin tuskin niitä on sinullakaan.

Vierailija

löydät niin, että kampaat tukkaasi pää alas päin valkoisen paperin päällä tiheällä kammalla. Ja kyllä ne näkee paljaalla silmällä. Täit viihtyvät erityisesti korvien takana ja hiusrajassa niskassa. Älä turhaan pese täishampoolla, sillä useampi käsittely voi tehdä sen ettei täit enää kuole. Sairas lapsi -sivustolta löydät asiallista tietoa.

Uusimmat

Suosituimmat