Lestat ja armeija

Vierailija

Miten nämä kaksi asiaa sopivat yhteen? Miten tähän uskontoon kuuluva voi olla töissä armeijan harmaissa? Tiedän että kielenkäyttö on aika karkeaa välillä ja esim. alkoholi maistuu juhlissa turhankin paljon... Viettääkö nämä isät jotain kaksoiselämää kun ovat reissuissaan esim. pari viikkoa? Ja kun ajatellaan että miten paljon heillä on erilaisia " sääntöjä" mitä saa ja mitä ei saa tehdä niin miksi kuitenkin saa harjoittaa ammattia jossa opetetaan taistelemaan ja tappamaan toisia ihmisiä? Kunhan vaan mietin...

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija


ei ole omassa elämässä mielenkiintoa tarpeeksi, ja alkavat kyttäämään lestoja. Säälittää raukat, kannattaisi hankkia ikioma elämä.

Vierailija

ei kylläkään ole töissä armeijassa, mutta on monesti osallistunut työopaikan juhliin jne, ja sanonut ettei ole mitään hankaluutta, ei vaan ota, ja lähtee pois ennen kuin muut ovat humalassa. Mutta työkaverit ovat fiksuja, ei mitään av-mammojen tasoa. Antavat olla ja kunnioittavat ihmistä, jolla on vakaumus.

Vierailija

Kun sieltä tosiaan voi lähteä kotiin mutta leireiltä ja näiden isompien " kihojen" juhlista ei lähdetä kesken pois.... Ja miksi tämmöisiä asioita ei saisi pohtia?

Vierailija

Ihan oma lapseni tuli siitä kertomaan minulle. Sanoi kuinka meidän perhe ei usko Jumalaan jne. Kun minä tämmöistä teen??? En tiedä. Jotenkin ristiriitaista tai jotain kun itsensä ehostaminen on suurempi paha kuin opettaa tappamaan toisia ihmisiä??? Keskustelua!

Vierailija

Roikkua netissä mutta eivät saa katsoa telkkaria? Minusta netistä löytyy paljon kauheempia asioita kuin jostain telkkarista? Miksi saavat polttaa tupakkaa, pukeutua paljastaviin vaatteisiin jne. Mutta joku meikkaaminen on niin syntistä että?! Puhumattakaan taistelemisesta?

Vierailija


hän voi sitä tarjoiltaessa sanoa; Ei, kiitos.

Ja jos muut käyttää rumaa kieltä, sitä ei ole pakko kaikilla käyttää. Ihmisellä on yleensä puhelahja, ja hän voi sitä apuna käyttäen välttää itselle sopimattomat tilanteet.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat