Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Koululaisen lauantaityöpäivät, mitä teillä silloin kouluissa tehdään?

Vierailija

Kommentit (15)

Vierailija


Joka koulussa niitä on eri aikaan ja useamman lapsen kanssa menee monta viikonloppua plörinäksi.Eikä kyllä tykkää meidän lasten opettajatkaan noista viikonlopputöistä. Lapset ovat pitkän työviikon jälkeen väsyneitä ja väsymys näkyy levottomuutena seuraavalla viikolla.Kenenköhän tarpeesta noita oikein järjestetään?

Vierailija

Ne ovat meillä esim. siksi, että tehdään joku päivä sisään. Näin esim. helatorstain jälkeinen perjantai. Näin saadaan siis pitkä vapaa to-su.

Vierailija


Siellä sitten opettajat pitävät jotain hiivatin näytetunteja seuraamaan tulleille vanhemmille. Ihan naurettavaa pelleilyä. Opettajistakin huomaa, että olisi ollut kivempaa pitää jotain rentoa ja kivaa, mikä nostattaisi jotenkin yhteisfiilistä.

Vierailija


Miksi pitää saada siinä vaiheessa lukuvuotta pitkä viikonloppu, kun kesäloma häämöttää kuitenkin edessä. Aivan hölmöläisten puuhaa tuollainen.Mikä on todellinen saldo tuollaisesta lauantaipäivästä. Oppilaat ovat väsyneitä pitkästä viikosta ja ovat sitä vielä seuraavallakin viikolla. Tuollaiset lyhyet viikot ovat varmasti ilman sitä perjantain vapaapäivääkin kivoja.

Vierailija


Pienille oppilaille kuusipäiväinen viikko on aivan liian pitkä. Sunnuntai ei riitä lepopäiväksi. Sitten hyppii seuraavalla viikolla väsyneet pikkutirpat pitkit seiniä ja opettajalla on pinna kireällä.Vierailija

Tuossa vaiheessa on ainakin yläkouluissa paljon kokeita ym.

Toisekseen moni perhe lähtee jo tuossa vaiheessa esim. mökille, joten moni lapsi olisi poissa joka tapauksessa sen perjantain.

Helatorstain jälkeinen perjantai oli vain yksi esimerkki. Monesti esim. vapun tienoille halutaan myös vapaapäivä, jos vapunpäivä on esim. tiistai tai torstai.

Uusimmat

Suosituimmat