Miksi opettaja on haukutuin ammatti av-palstalla?

Vierailija

Nyt on syyslomat meneillään ja av-mammat purkavat ahdistustaan. Lisäksi opettajilla on liian lyhyet työpäivät, ja näihin etuihin nähden hyvä palkka. Kaikki myös osaavat opetusmenetelmät paremmin kuin opettajat, sillä kaikki ovat käyneet koulua (ainakin peruskoulun) ja istuneet teollisuudessa palavereissa.

Kommentit (7)

Vierailija

ovat aivan törkeitä, heidän lapsikultansa saavat kiusata ja mellastaa aivan rauhassa ja auta armias jos me uskaltaudumme sanomaan mitään asiasta. Yksikin tälläisen perheen lapsi voi pilata koko luokan viihtyvyyden.

Ja tosiaan ne äidin kullannuput eivät aina puhu totta kotona!!!!!!!!! Syy ei aina ole jonkun muun, kuin meidän lapsen.Toinen ryhmä on nämä "Pushy parents", jotka vaativat enemmän ja parempaa opetusta ja vaativampia tehtäviä heidän erityislahjakkaalle lapselleen. Ja auta armias jos opettaja on kipeänä ja sijaisena sattuu olemaan epäpätevä. Se vasta onkin maailmanloppu.Ainakin omassa koulussani hlökunta tekee tosiaan parhaansa ja ajattelee lasten parasta.Kalahtiko kenenkään nilkaan?

Vierailija

kaikki voi laittaa opettajien, päiväkodin syyksi.

jos jani-petteri lyö kavereita niin vikahan täytyy

olla jossain muussa kuin omassa kasvatuksessa.

näitä vanhempia on nähty, jotka ei ota vastuuta mistään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat