Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

BB-Anniinan tyhmyydestä

Vierailija

Miten se VOI olla noin yksinkertainen? Onko se ollut silmät ja korvat auki koko kouluaikansa ja keskittynyt vain tukkansa kähertämiseen? Sen yleissivistys on niin heikko, että miten se pystyy keskustelemaan kampaamoasiakkaidensa kanssa? Eihän se ymmärrä edes perussanojakaan: esim. pessimisti tai optimisti ei todellakaan ole mitään sivistyssanoja, vaan ihan normikielenkäytössä olevia sanoja.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

mutta mitä on pussikalja? Olen sitä ennenkin ihmetellyt. Minulla on ÄO 163 ja siitä on sellainen Englannin Mensan lappu todisteena Sir Clive Sinclairin nimmarilla mutta en siis tiedä pussikaljaa. Se Tuuli on verrattain fiksu Anniinaan verrattuna mutta Mia/Miia ei tiennyt mikä on barrikadi. Nuorilla naisilla varsinkin on huono yleistieto.

Vierailija

Onhan Anniina toisaalta kauhean aito eikä pyri esittämään muuta kuin on. Mutta onhan kieltämättä ne kommentit aika hauskoja. "Onko sillä sosialismilla mitään tekemistä sosiaalisen kanssakäymisen kanssa" :)

Vierailija

ollut keskustelua älykkyysosamäärästä ja ainakin pari asukasta kehui käyneensä Mensan testissä. Olikohan se peräti Cheryll jonka äo oli 160 paikkeilla.Lainaus:

Siksikin ohjelma on moraalisesti mätä, että sinne hakeutuu just noita yksinkertaisia reppanoita ja sitten "fiksut" ihmiset katsovat telkkarista miten ne mokailee. Hyi oksetus...

Vierailija

Lainaus:

Olen siis älyllisesti samalla tasolla Anniinan kanssa, ehkä jopa hieman tyhmempikin ilman lukion suurta sivistystä. Ihmeellistä kyllä, olen silti onnellinen, tasapainoinen ihminen, joka tulee myös hyvin toimeen rahallisesti ja sosiaalisesti. Olipa harmi, että valitsin alani näin huonosti..
Tieto lisää tuskaa.

Vierailija

Tankki täyteen-Juhana, joka ei tosiaan ollut fiksuudella pilattu. Juntti murre vielä korostaa Anniinan matalaa älykkyystasoa. Mutta Anniinallakin on se hyvä puoli, että sitä on siunattu nättiydellä ja ilmeisesti hyväsydämisyydellä, vaikka onkin idiotti ja toisten vietävissä.

Vierailija

Tuolla selittävät suu vaahdossa Munyalle,että ilveksestä tulee talvella mustavalkoinen ja että tähtiä näkyy vain horisontissa talvisin,ja vain silloin kun on kamalan kylmä....

Vierailija

voimmeko siis tästä päätellä, että viisaat ihmiset vain stressaavat turhaa aivojaan asioilla, joiden pohtiminen tekee heidät entistä onnettomimmiksi.. Voi raukkoja viisaita, miksi heitä onkaan rangaistu moisella älyllä! Onneksi me kaikki täälä kuitenkin olemme sen verran tyhmää sakkia, että onnellisia ollaan!

Vierailija

Oiskohan niin, että ko. alalle hakeutuu ihmisiä, joiden kiinnostuksen kohteet ovat jossain muualla kuin yleissivistyksessä.Lainaus:

Eli nyt jos tämä anniinaparturikampaaja vaihtaakin alaaniin hänestä tulisi poliittisesti fiksumpi?

Vierailija

ei ees get to meet vaan se sanoi "i want to meet you better"Mut hei, tärkeintä oikeasti on yrittää puhua vieraalle edes heikolla kielitaidolla! Paljon juntimpaa puhua vain suomea ja sulkea siten vieras keskustelujen ulkopuolelle eli plussaa Jari-Matille rohkeudesta =).

Vierailija

Lainaus:

Tuuli ja Anniina on ihan yhtä välkkyjä. Tuuli ei vaan joka väliin huutele ettei tajuu...
Tuota se on jos yläasteella kiinnostaa vaan pussikalja ja huulikiillot, ei voi kiinnostaa yhteiskuntaoppi. Parturi-kampaajalinja on kuitenkin ammattiin valmistava koulutus, ei yleissivistävä, ja paljonko tämä Anniina on sitä lukiota saanut suoritettua?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat