Meidän perheessä on 3 naista jotka ovat hedelmällisessä-iässä ja

Vierailija

3 miestä joilla myös hormoonitoiminta jyllää. Pakko vaan todeta, että naisten elämä on pirun vaikeeta välillä noiden hormoonien takia. Ovet paukkuu, kiukutellaan, mökötetään ja mikään ei ole hyvin . Miehet aina tasasen hyväntuulisia ja jos joku ottaa päähän niin painuvat itsekseen johonkin ja homma hoituu sillä.

Kommentit (10)

Vierailija

naiset rakentelee dramatiikkaa mitättömistä asioista ja kiehuuvat.Miehet menee omiin oloihinsa, todennäköisesti runkkaavat pari kertaa ja taas on hyvä olla. :-)

Vierailija

hedelmällisessä iässä oleva nainen ja mies. Se nainen on tasaisen rauhallinen ja hyväntuulinen, on nimittäin pakko olla kun se mies kiukkua, mököttää ja paukuttaa ovia. Ja välillä oikein pursuaa elämäniloa, intoa ja vauhtia.Olen kyllä sitä mieltä ettei kyse ole pelkästään hormoneista vaan opituista käyttäytymismalleista, siitä millainen käytös kenellekin sallitaan.

Vierailija

Kummatkohan tekee esim. väkivaltatekoja hormonimyrskyissään enemmän?

Kummat aiheuttaa enemmän liikenneonnettomuuksia? Entä rikokset? Kouluongelmat?

Vierailija

tyttöjäsi sellaisiksi, että muunlainen tunteiden käsittely on ei-toivottavaa? Ja mistä tiedät, mitä poikiesi päässä todella liikkuu?Kirjoituksesi tihkui sellaisia ikiaikaisia ennekkoluuloja ja miesten ylistystä, että jälkikasvusi tulevissakaan perheissä ei todennäköisesti ole muutosta havaittavissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat