Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tampereen Multisilta/Peltolammi slummeja???

Vierailija

Treelle ollaan muuttamassa, ja töitten sijainnin takia ajateltu noita alueita. Nyt siskon mies valistaa, ettei noihin slummeihin voi muuttaa, meillä kun vielä pieniä lapsiakin. Siis onko ne muka oikeesti huonoja alueita? Valaiskaapas tamperelaiset!

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Jos vertaa vaikka Filippiinien kaatopaikoilla asuviin ihmisiin, tai vast´ikään esitetyssä tv-dokkarissa kuvattuihin Nigerian suistoalueen asukkaisiin, jotka kärvistelevät peltihökkeleissä ilman kunnon juomavettä, vaikka Jorma Ollilan Shell ja muut öljy-yhtiöt takovat miljardeja.Onko tämä Amerikan malli myös Suomen tie: kansa jakaantuu ja myös innokkaasti jaetaan varakkaisiin ja vähäosaisiin, ja rikkaat linnoittautuvat muurien taakse. Eikös sellaista vaarallista yhteiskunnallista kahtiajakoa pitäisi paremminkin torjua, jokainen vaikka ihan henkilökohtaisesti, kuin edistää?Vaikka kyllähän monet ihmiset kärkkäästi manaavat köyhät, mutiaiset, vuokralla-asujat ja työttömät alimpaan helvettiin, ja ovat itse olevinaan niin niin paljon parempia ihmisiä.Vierailija

terv. Sääksjärven slummista kotoisin oleva, karseasta Hatanpään koulusta 6 ällää kirjoittanut naisihminen (tosin siitä on aikaa).

Vierailija

Slummi on aika raju ilmaus sille, että näissä kaikissa paikoissa asuu aivan tavallisia työssäkäyviäkin ihmisiä. Ja en ymmärrä, miksi kaikkien pitäisi asua kalliin LAINArahan taloissa. Kai parasta olisi saada talonsa vielä keskustaan ja järvi viereen. No, asun itse niin, mutta kai tämäkin on kaikkien tietävien mielestä slummia. Asun Hervannassa kesrrostalossa keskustassa ja katselen sorsien uintia järvellä.

Mutta kuten joku tuossa ylempänä puolusti, nii n olen samaa mieltä. Tuskin nämä slummiksi sanovat asuvat itsekään lopulta niin kummoisesti. Vai onko Tampereen omakotialueet jotenkin erityisiä.

Vierailija

Ja siihen on ihan syy. Moni ei sille alueelle tosiaankaan halua. Itsekin muuttaisin ennemmin vaikka Etelä-Hervantaan tai Kaukajärvelle, vaikka nekään ei mitään hyviä alueita ole.

Vierailija

asuin siellä tammikujalla.. ja aikaa tästä jo on.

ap- missä päin työ on? mukavia alueita tampereellakin on. jos tyyö atmapreen etelässä esim lempäälä kiva ja kallis(eri kunta jo mutta rikkaiden paikka)ja tampereen keskustan läpi ei kannata suunnitella menevänsä työmatkoja jos ei halua olla ruuhkissa aina...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat