Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Etsintäkuulutus

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Alan olla jo epätoivoinen. Olen soitellut sinne jä tänne enkä ole löytänyt pojalleni välikausihaalaria.Pyydän siis teiltä apua, jos näet jossain tai edes muistelet nähneesi vielä välikausivaatteita, niin huikkaa pliis. Haussa siis 80 cm vedenpitävä haalari pojalle. Babymalli ehdottomasti kun poika on pullero. Hätätapauksessa 86 cm:kin käy.Ja joo, niin epätoivoinen en ole, että vieläkään hyväksyisin mitään Ciraf, Napero tms. merkkejä:).Mutta kiire alkaa olla, poika joutuu istumaan rattaissa mikäli haalaria ei pian löydy:(.

Kommentit (9)

Vierailija

Kiitos vinkistä, sinne en ole vielä soittanutkaan.Ja juu, meillä on kyllä tuossa ihan uusi, keväällä ostettu haalari, mutta arvioin väärin pojan kasvun ja haalari jäi pieneksi ennen kuin sitä on ehditty käyttääkään:(.Ja pääkaupunkiseudulta siis haeskelen haalaria. Tuli vielä mieleen, että auttaisikohan soitto esim. Reimalle ja Travallelle???

Vierailija

on vk-pukuja vielä monissa kaupoissa, esim. Stockmann ei ole niitä edes alentanut, eli on viime kevään ja nyt uudet syksyn vk-asut saman hintaisia. Juuri toissa päivänä katsoin Stokkalla uutta syksyn Reimatec välikausihaalaria ja hintaa oli 79 ¿ babymallilla (malli on Ranua), samalla hinnalla oli jäljellä olevat kevään mallit. Myös Citymarketissa, Prismassa, Sokoksella jne. on ainakin täällä ollut kevään alennettuja vk-vaatteita.

Vierailija

on nyt syksylläkin myynnissä välikausipukuja! Ne on samanlaisia muuten kuin talvipuvut, mutta toppaus puuttuu :) Täällä oli joskus juttuä näistäkin.Itse ainakin katseli joku aika sitten näitä Jumbon Jesper Juniorissä tyttöjen värissä. Oli ainakin baby-mallia :)

Vierailija

Mistäpäin olet..? Ei ole pistänyt silmään kyllä mutta lastenvaaateliikkeessä kun myyjänä olen niin kaikkia muistuttaisin siitä että kannattaa muistaa keväällä ostaa haalari tms sellainen joka menee syksylläkin lapsella, varsinkin pieniä kokoja on jo loppukeväästä hankala saada..On ikävää myydä ei oota :( mut näin se vaan menee..et topat on nyt myynnissä.Toivot löydät jostain! Onnea.

Vierailija

On Nickissä ja Nellissä pantattu välikausi vaatteiden alea. Nyt vasta tuli reimat aleen. Torstaina siellä oli ainakin yksi ja kaksi osaisia välikausi vaatteita. Ale oli -30%

Vierailija

ainakin PO.Pille ja olikohan Jonathanille. PO.Pilta sanoivat just keskiviikkona, että heille tuli talvivaatteet ensin ja sit vasta syksyn välikausi eikä vielä edes kaikki välikausitamineet ole tulleet! Että kyllä ainakin pk-seudulla riittää tarjontaa :o) Ja tosiaan Reimat, jotka oli vielä muutama viikko sitten alessa, olivat " nousseet" takaisin normaalihintoihin, kun uusia tuli myyntiin =D

Uusimmat

Suosituimmat