Toppapuvun kokovalinassa kaipaisin apua..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli apua kaipaisin toppapuvun kokovalinnassa. Siis tarkoituksena ostaa neidille (kesäkuun alussa syntynyt) Reiman toppapuku bay mallinen. Ja nyt mietinnässä ostanki 68cm vai 74cm? Olis kiva jos ei olis kovin iso, mutta pitäis mennä lopputalven myös. Neiti on ihan normaalin kokonen ei siis pieni eikä oikeestaan isokaan.

Kommentit (3)

Vierailija

On varmastikin iso alkutalvesta, tai riippuu tiestysti milloin talvi tulee sinne missä asut, mutta jos pienemmän otat ei siinä ole liikkuma tilaa enää lopputalvesta jota silloin 8-9 kuukauden ikäinen hyvinkin jo tarvitsee.

Vierailija

Meillä on tytöllä reiman välikausihaalari kokoa 74cm. Tyttö on 78cm pitkä ja puku on edelleen sopiva ei mikään nafti, niin luulenpa että 68cm puku sopisi teille koko talven. Reimathan ovat reilua kokoa. Meillä oli viime talvena tutan 62cm puku ja kävi koko talven (tyttö syntynyt kesäkuussa -06). On tosi hankala jos haalari on liian suuri.

Vierailija

Mulla on tosin poika ja pojat taitaa yleensä olla tyttöjä pitempiä?! Kerron kuitenkin, että poika on pian 9kk ikäinen ja käyttää kokoa 80cm. Välikausihaalari meillä on Reiman ja siinä koko 74cm on nyt sopiva.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat