Jos laihduttaja syo paivassa noin 1550 kaloria ja kuluttaa joka paiva keskiarvolla 5000 kaloria (laskettu viikon aika jaksolta)

Vierailija

Niin paljonko pitäis laihtua kuukaudessa?Olisi kiva jos joku osaisi vastata tai kertoa mistä löytyis laskuri millä laskea moinen yhtälö =)

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

5000 kaloria päivässä on täysin mahdollista, ilman maratoneja etc.

Jotenkin vaan tuntuu, että täällä mammat taas haluaa vaan väheksyä taas kerran jonkun muun saavutuksia ja tekemää työtä.

Kannattaisi joskus nostaa se oma av-perse penkistä ylös ja kokeilla miten niitä kaloreita saa poltettua ja kuinka paljon jos vaan viitsii!Tsemppiä ap:lle, varmasti tuloksia on jo nähtävissä! Anna vaan kateellsiten panetella ja nosta leukaa korkeammalle!

Vierailija

Tuo oli se vastaus mitä halusinkin! Olin eilen ravitsemusterapeutilla ja ei tullut siellä mieleen kysyä tuota =)Jännä, että ravitsemusterapeutti piti tuota keskiarvo kulutusta täysin normaalina ruumillista työtä tekevälle joka liikkuu 3-5 kertaa viikossa... Mutta ilmeisesti hän sitten on väärässä ja te oikeassa!ap

Vierailija

Syön noin kahden tunnin välein hedelmiä, kasviksia etc. Aamulla puuroa, lounaalla salaattia, päivällisellä lihaa ja pastaa/perunaa, illalla pelkkiä hedelmiä ja vihanneksia.Syön siis usein, mutta vähän kerrallaan =)ap

Vierailija

Totta kyllä on, että olen aika lihava =( Pituutta 155 ja painoa 70 kiloa.Mutta jos kakkonen osaisi vaikka vastata myös kysymykseen...ap

Vierailija

Toi kulutettu kalori määrä on otettu näin:Pidin viikon sykemittaria aamusta iltaan (paitsi uidessa, tietty). Kyseessä on ihan laadukas mittari johon on laitettu aivan oikeat pituus, paino ja kunto tiedot. Korkein lukema oli noin 6000 kaloria yhdeltä päivältä ja matalin 3900. Seitsemältä päivältä laskettu keskiarvo on siis noin 5000 kaloria.ap

Vierailija

useimmiten kaloreista.Edelleen ihmettelen miten ap saa kulutettua 3000 kaloria päivässä liikkumalla ja miten ihmeessä hän on onnistunut lihomaan kun energiankulutus on noin suurta? Mitä ihmettä hän on syönyt lihoakseen? Siis ihan oikeasti, jos ihminen kuluttaa yli tuplasti energiaa päivässä normaaliin samankokoiseen verrattuna on lihomiseen mennyt todella paljon aikaa, vaivaa ja ruokaa (rahasta nyt puhumattakaan).

Vierailija

sen lisäksi liikut ja teet työtä 3000 kcal edestä päivittäin? Kuulostaa hurjalta kun tavallisella lenkilläkään (n. 1h) ei saa palamaan kuin n 400 kcal.Tuolla vauhdilla sinun pitäisi siis laihtua 1 kilo kahdessa päivässä... 3,5 kg viikossa. En tiedä onko rasvan palaminen tuota vauhtia fysiologisesti mahdollista, kovin terveellistä se tuskin on. Ehkä hitaammalla tahdilla pudotetut kilot pysyisivät poissakin koska tasapainottelvaihe on se vaikein. Kun tavoitepainoon on päästy moent repahtavat takaisin entisiin tapoihinja kilot tulevat takaisin. Ei ole sisäistetty lyhyessä ajassa uutta elämäntapaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat