Totta se on: Likaisia lapsia huippulikaisissa vaatteissa päiväkodeissa.

Vierailija

Ajattelin näiden juttujen olevan pahasti liioiteltuja, kunnes lapsemme aloitti päiväkotiuransa. Lasta vietäessä ja hakiessa tulee joskus jäätyä hiukan pidemmäksi aikaa hoitajien kanssa keskustelemaan ja aina siihen paikalle pörähtää lialta haisevia pikku pilttejä, jotka eivät varmasti ihan heti ole pesuhuonetta nähneet. Eräällä tytöllä oli niin likaiset sukkahousut, että olisivat hoitajan mukaan pysyneet itsestään pystyssä. Vanhemmat eivät välitä, oli hoitajan vastaus ihmetykseeni; jatkuvista kehotuksista tuoda puhtaita vaihtovaatteita ei ole mitään hyötyä. Elämä on.

Sivut

Kommentit (102)

Vierailija

on sitä suuremmalla syyllä varannut kotinsa ja sydämensä (ja pesukoneensa) tälle lapselle käyttöön. Joten voit olla ehkä helpottunut tämän ihmisen empatiakykyjen suhteen :)

Vierailija

Hoitaja tehnyt virkavirheen!Suosittelisin sinua tekemään valituksen ap. Noin ei hoitaja saa käyttäytyä, Tosiaankaan ei toisten lapsista ja heidän perheistä kerrota toisille vanhemmille! Vaitiolovelvollisuus koskee myös päiväkodin työntekijöitä, ei vain sairaaloita ja terveyskeskuksia, vanhainkoteja jne.

Vierailija

ja se toinen niitä 20:tä muuta.....

Lainaus:

Kyllä mä poikani tunnen ja taatusti itse hyppää sinne lätäkköön. Mutta vois sen ainakin kuiviin vaatteisiin vaihtaa, kun mennään syömään. Ja toisekseen... Jos väliin yrittäis joku sitä estellä, kun varmaan jo tiedetään, että tämä poika sinne menee. Eikö se jo nolotakin, kun päivittäin selittelette mulle, että vähän kastui.... Ja mukaan työnnetään musta jätesäkillinen märkiä ja kuraisia vaatteita?

Vierailija

Olen töissä päiväkodissa ja omani ovat toisessa pk.ssa hoidossa enkä ole törmännyt niin likaisiin lapsiin, että pitkälle näkyisi taikka haisisivat.Ap.n hyvämaineisella alueella niihin törmää AINA lasta hakiessa tai tuodessa ja vielä monikossa eli useita?Päiväkotimme on alueella jossa asiakaskunta koostuu 80% vuokrataloasukeista ja 50% mamuista (9 eri kulttuuria). Vaatetuksissa on todella eroja ja joillakin todella sopimattomista, mutta niin likaista lasta ei vielä ole eteen tullut, että vaatteet seisoisivat itsekseen pystyssä ja lapsi haisisi (onni tietenkin).

Ihmettelen jos joku päiväkotiryhmä ei ole voinut mennä ulos kun jollain lapsella ei ole säänmukainen vaatetus? Meillä päiväkodin vaatteet on ahkerassa käytössä ja jokaiselle löytyy lämmintä alle ja sadevemppeet päälle kumisaappaita myöten.

Vierailija

se on tätä nykypäivää, että kaikki pitäisi puunata lattiasta kattoon ja korvien välistä haarojen väliin pari, kolme krt päivässä. Liika puhtaus niitä allergioita aiheuttaa.

Vierailija

Lainaus:

Käyttää samoja alusvaatteita viikon, jopa toistakin. Kun kaatuu kiisseliä puoli lautasellista paidalle, niin sama paita on seuraavana päivänä päällä. Sukat ovat pinttyneet liasta harmaiksi, ovat koppurat.

Ulkohanskat haisevat kilometrin päähän. Kaikki samassa kuivauskaapissa kuivatut vaatteet alkavat haista samalle.

Lapsen yleinen pesuväli on pari viikkoa. Lapsen ranteet, kaula ja nilkat ovat pinttyneessä liassa. Päänahka haisee.Tämä kaikki on selkeästi erotettavissa lapsesta jonka vaatetuksesta ja hygieniasta huolehditaan. Aina ei perheen yhteiskunnallisella statuksella ole merkitystä.t. lastenhoitaja, uraa takana 15 vuotta

Vierailija

Lainaus:

että ulkovaatteet likaantuu, samoin kuin sisäasut.

Ap kirjoitti kuitenkin LIKAISISTA lapsista ja HUIPPUlikaisista vaatteista ja

se on selvä, ettei sukkahousut likaannu päivän aikana itsestään pystyssä pysyviksi.

Ettekö ymmärrä luettua, vai mikä on? Sitäpaitsi pieni likatahra ei haise.

Vierailija

hoitaja kehui kuinka meidän lapsella on aina niin siistit ja puhtaat vaatteet päällä-onhan se ilo heillekin kun lapset ovat siistejä eivätkä haise niinkuin on nähty

Vierailija

siihen puserosta löytyvään kiisselitahraan. Liki 4-vuotiaalla pitäisi käyttää ruokalappua äidin pyynnöstä, ettei hänen tarvitsisi pestä niin usein pyykkiä. Ja samaan aikaan lapsen kaverit suureen ääneen ihmettelevät, miksi tuolla lapsella käytetään ruokalappua.Ja ulkoilusta. Kun 21:tä lasta vahtii ulkona 2-3 aikuista, niin ymmärtänet sen, että joku lapsista ehtii toisinaan sukeltaa sinne lätäkköönkin. Jos olet sitä mieltä, että se on mahdotonta, tervetuloa toteamaan tilanne ihan itse paikan päälle.t. se sama LTO

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat