Tartteeko Turkkilainen viisumia kun tulee Suomeen? Kiitos tiedosta

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

vuoden ajan kävin siellä aina parin kuukauden välein noin kolme viikkoa kerrallaan ja vuoden päästä mentiinkin jo naimisiin Turkissa. Mies muutti Suomeen ja muutaman vuoden päästä oli kaksi lasta ja kuten jokainen tietää pikkulapsivaihe on hankalaa ilman kulttuurierojakin. Eli yhteinen kieli englanti, jota kumpikin puhui suht hyvin, mutta edelleen vieras kieli.

Tappeluja alkoi olla enenemässä määrin ja lopulta tuntui siltä, että kun pääsisi tosta ukosta eroon. Lopun liitolle antoi sitten väkivaltaisuus, viimeisen kerran mies hakkasi mut lasten silmien edessä.

Eli mulla kurdi kysymyksessä, ja niiden ajatus naisista on vähän toista kun suomalaisilla ja muillakaan länsimaalaisilla, siellä edelleen käytössä kunniamurhat jne.

Kerropa kaverillesi, että harkitsee tarkkaan, ennenkuin tekee mitään tyhmää, ts. menee naimisiin, sitten siitä ukosta ei niin helposti eroon pääsekkään. Ja myös ottaa huomioon sen, että suurin osa turkkilaisista miehistä haluaa Turkista ulos ja mikäpä helpompaa kun hurmata joku turistityttö. Kun naimisiin on päästy, alkaakin vieraissa laukkaaminen, baareissa juokseminen jne. Sitten kun lapsia on, et saa edes sitä paskaa turkkilaismiestä maasta pois, kun lapsen takia saa jäädä Suomeen.Harkintaa... No, menin itsekkin tohon halpaan, ne on niin hyviä puhumaan, sairaan hyviä sängyssä (mikä ei ole mikään ihme, niillä on tuhansia turistityttöjä, joitten kanssa ovat harjoitelleet, Turkissahan alkuperäisväestö on edelleen neitsyitä, siis naiset, kun menevät naimisiin. Kaipa toi seksikin mut lumos, mutta sekin loppuu aikanaan...

Vierailija

Jos ihan peruspassi niin tarvitsee. Sitä anotaan Turkissa Suomen suurlähetystöstä. Viisumin voi saada maksimi 90 päivän ajaksi. Tulijalla oltava näyttää matkavakuutus (sairaskulut) sekä tarpeeksi rahaa matkan ajaksi (en nyt muista miten iso summa).Jos taas vihreä passi niin viisumia ei tarvita. Henkilö voi tulla 90 päivän ajaksi vapaasti. Punaisen passin haltijoilla sama juttu muistaakseni.

Vierailija

Hei , kiva lukea näitä kokemuksia . Itsekkin olen aina sanonut ettei ikinä ulkomaailaista miestä mutta kas kummaa kesäkuussa juhannuksena tapasin miehen joka ei asnisilmäyksellä kiinnostanut ollenkaan ja eikä vielä toisenakaan. Mieshän ei ollut mikään poikanen enää 48 vuotias. Ollaan juteltu paljon puhelimessa , useita kertoja päivässä ja olen käynyt Alanyassa 2 kertaa tuon jälkeen. Rakasan häntä tosi paljon ja en epäile hetkeäkään etteikö hän rakastaisi minua. Olemme sen verran vanhempia molemmet että lapset meillä on jo tehtynä eikä meillä ole naimisiin kiire. Hän on asunut muuallakin kuin Turkissa koska on syntynyt muualla. En ole koskaan oollut näin rakastunut kuin nyt vaikka toki välillä ahdistaa tämä välimatka mutta videpuhelut tuo lohtua. Nyt hän on tulossa Suomeen vierailulle ja innolla odotan sitä hetkeä kun saan nähdä hänet. Ei kaikki lomaromnssit todellakaan ole mitään "just joo pitihän se arvata " juttuja. Kyllä meillä täällä Suomessakin näitä kusipäitä riittää ja en ole vielä ikinä tavannut sellaista Suomalaista miestä joka osaa sanoa selvinpäin kuinka paljon rakastaa, välittää ja huolehtii . Melkein päivittäin.Tsemppiä kaikille jotka pahoitatte mielenne ilkeistä jutuista <3

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat