Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys eronneille ? Mikä näistä on ollut vaikeinta erossa?

Vierailija

Oma yksinäisyys, lasten kärsiminen, pettymyksen tuottaminen muille, oman elämän aloittaminen uudessa paikassa tai joku muu?Ja miten sinä ja lapsesi ovat loppujen lopuksi selvinneet näistä?

Kommentit (14)

Vierailija

Se että petimme itsemme. Meillä ei ole lapsia, mutta jos niitä olisi, niin sitten varmaan tuntuisi, että petimme heidät -> kamalinta.

Vierailija

sillon kun on kotona niin ikävöi isäänsä ja sillon kun isällään, ikävöi mua (jos on pidempään kuin yhden yön putkeen poissa kotoa, ikävöi ihan itkun kanssa).Seuraavaks pahinta oli elämän uudelleen järjestely, me kylläkin lapsen kanssa jäätiin entiseen asuntoon, joten uuteen paikkaan ei tarvinnu muuttaa. Yksin olin pitkään ennen eroakin, niin se ei niin kirpassu.

Vierailija

ovat vielä pieniä, alle 5 v kaikki kolme. Vanhin itkee kaihoisaa ikävää erojen hetkillä (ja niitähän riittää aina joka toinen viikonloppu) ja aina kun muistaa että toinen vanhemmista on yksin siellä toisaalla.Keskimmäinen ei tajua että tämä on nyt koti ja että isin paikka ei ole täällä. Isin koti on toisaalla.Taaperoa vain viedään kuin heittopussia eikä pieni tajua että tässä mitään outoa onkaan.(meillä muksut joka toinen viikonloppu isällään.)Itelle pahinta on tajuta että taidan olla sitten tuleva vanhapiika jos on omasta aktiivisuudesta kiinni tuleva parisuhde. Sen pitäis pudota jostain syliin, kun mihinkään ylimääräiseen ei jaksaminen veny näinä aikoina.Arki kyllä sujuu ihan onnellisissa merkeissä muuten.

Vierailija

kun lapset nukkumassa. Silloin aina jysähti päälle se alakulo, kun ei mihinkään päässyt, ketään nähnyt. lapset olivat pieniä, eivätkä olleet isänsä kanssa kovinkaan paljoa aikaa viettäneet, joten sinänsä heille ei muutos ollut suuri, enkä havainnut heissä mitään kärsimyksen merkkejä.

Vierailija

Lainaus:

Heidän isänsä ei ollut osana heidän elämäänsä ja pian eron jälkeen löysin miehen joka halusi olla läsnäoleva isä.

Vierailija

Onhan kaksi tasapainoista perhettä parempi kuin yksi eripurainen. Voi kai lapset pääsääntöisesti nähdä vanhempiaan eronkin jälkeen.

Vierailija

Pettymys siitä ettei vuosien ponnisteluista ja todellisesta yrittämisestä huolimatta voinut tarjota lapsille yhtenäistä perhettä.Toisiksi pahinta oli kun ero oli juuri päällä isomman lapsen kyselyt missä iskä on ja miksi äiti itkee koko ajan. Sitä oppi pullottamaan omat tunteensa ja elämään vain lapsille.Silti kaikkein kovimman rumban jälkeen ja pölyn laskeuduttua ehdottomasti oikea päätös ihan kaikkien kannalta.

Vierailija

Lasten biologinen isä ei ollut läsnä meidän elämässä. Oli kotona n 2h illalla lasten ollessa hereillä, eikä silloinkaan ollut läsnä. Miehen vaihtaminen soi lapsilleni monia lämpöisiä muistoja. Lapset ovat jo aikuisia ja isänpäivänä muistavat isäpuoltaan eivät biologista isää, joka soittaa heille ehkä kerran vuodessa.

Uusimmat

Suosituimmat