Mitä mieltä olet uudesta turkistarhaiskusta?

Vierailija

Kommentit (7)

Vierailija

mutta en missän nimessä hyväksy eläinten päästämistä luontoon. Yhden aktivistin kanssa olen puhunut ja hänen mielestään on parempi että eläimet edes kuolee vapaana. Täyttä paskaa siinä ei ajatella yksilön kärsimystä ollenkaan. Tehokkaampi ja mielestäni hyväksyttävämpi keino jos iskuja meinaa tehdä on pölliä tai tuhota nämä siitoskortit. Eläimellä ei ole tämän jälkeen mitään arvoa eikä sitä voida käyttää siitokseen joten sen maallinen vaellus ahtaissa häheissä jää kohtuullisen lyhyeksi.Nauratti muuten kun koiratappeludogumentin sähköllä lopettaminen nosti hirveän äläkän (ehdottoman tuomittavaa kyllä) kun turkistarhoilla elämet lopetetaan sähköllä peräsuoleen. Ja tämä ei ole laissa eläinrääkkäystä!!!

Vierailija

Sama kuin jos meille tulisi joku töihin ja pistäisi koko paikan tuleen niin että ihmiset jäisi sisälle. Ihan samanlaista rääkkäystä ja tuhoaa elinkeinon.

Vierailija

Pörröiset eläimet on kivoja suojella, mutta kuka suojelisi kurttuisia ja haisevia vanhuksia? Elukat on niin ihkuja! Ja södejä! Niin, sitä mieltä olen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat