Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ottaisin kiitollisena tietoja ja kokemuksia vastaa Po.P:n takeista + vindstoppereista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Haluaisin kuulla kokemuksia noista Po.P:n välikausitakeista ja niihin kiinnitettävistä vinstoppereista. Olen jotenkin nyt ihastunut noihin takkeihin, joista voi tarpeen mukaan kuoria kerroksia pois tai lisätä!Mitä värejä on tarjolla? Ovatko takit ja vindstopperit minkä hintaisia? Millaisia lämpötiloilla niitä voi käyttää? Voiko ihan ympäri vuoden? Ja mites noi Po.P:n koot menee? Mikä koko pitäisi ottaa 113 cm kokoiselle? 116 vai 122 cm?Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (4)

Vierailija

Tasku muutoinkin minun mieleeni vähän huonossa kohdassa, liian edessä ja ylhäällä. Vihreä kuoritakki oli ekaa päivää päällä ja kolmivuotias sai päähänsä laskea betonista skeittiramppia mahallaan jalat edellä alas. Tuon kiristysnipsun kohdalta takki kului puhki. Aina ei äiti ehdi kaikkia päähänpistoja estämään....Kaikenlaiset kovat kohoumat taskun sisältä kannattaa suosiolla poistaa vauhdikkailta menijöiltä.

Vierailija

muistaakseni se ruudullinen (beige pohja, oranssia ja ruskeaa ruutua) takki on eri materiaalia ja punaiset & siniset pehmeämpää materiaalia.Olikohan niin, että noi jälkimmäiset eivät ole yhtä vedenpitäviä kuin tuo varsinainen kuoritakki. Muistan keväällä tästä käydyn keskustelun. Joka tapauksessa parhaat tiedot saat www.polarnochpyret.se sivuilta suoraan. Hinnatkin on Suomessa suunnilleen samat (2¿ voi olla kalliimpi). Kuoritakit maksoi muistaakseni jotain 80¿.Ja tänä vuonna Po.Pilla ei ole enää sitä väärinpäin kiinnitetään fleecesysteemiä, vaan ihan normaalisti laitetaan. =)Niin ja kokemukset: keväällä jäi vähälle käytölle, mutta nyt syksyn sateisiin erinomaisia. Pitää tosiaan kuivana ja on kivannäköisiä. Reiluja mallia, eli 116cm varmasti riittää.

Vierailija

Olemme olleet todella tyytyväisiä Po.P:n kuoritakkeihin. Pitävät tuulen ja veden takuuvarmasti. Takeissa hyvät vetoketjut, hupuissa hyvä istuvuus, hihansuissa hyvät tarrat. Hyviä takkeja! Windstopper-fleeceä on myös testattu viime keväästä lähtien. Käytännöllinen takki varsinkin pk-seudulla. Esim. näillä keleillä aivan yliveto - riittävän lämmin ja pitää tuulen. Windstoppereissa peukaloille lenkit, jolloin hihat pysyvät varmasti " alhaalla" . Laadukas takki. Tarkenee hyvin pakkasillakin kun pistää fleecen kuoritakin alle - kunhan ei tule liian " tiukka paketti" .Takit ovat aika reilua kokoa, joten ottaisin kyllä 116 cm.Tyytyväisiä ollaan siis oltu! Voin suositella muillekin :).

Vierailija

On täysin veden- ja tuulenpitävä eli päiväkodissa lapset eivät käytä sen kanssa sadetakkia. Viime syksynä pärjättiin kuoritakeilla joulukuulle saakka kun lisättiin toinen kerros takin alle.

Lapsilla on päiväkodissa käytössä myös kevyempänä vaihtoehtona Po.Pin fleecetakit, jotka kestävät myös kevyttä sadetta ja ovat tuulenpitäviä. Kun säät kylmenevät, aion pukea lapsille fleecen ja kuoritakin päällekäin niin pärjäävät pitkälle syksyyn.

Toppatakeista meillä ei ole kokemuksia mutta haalarit olivat tosi hyvät ja kulutusta kestävät.

Uusimmat

Suosituimmat