Muita, jotka risteilylla viettavat illan mieluiten omassa hytissa? Meika haluaa aina luxus-hytin, siella sitten syomisen jalkeen makoilen s...

Vierailija

katson telkkua, syön namia ja välillä vilkaisen merta. Ihanaa!Olenko tylsä?

Kommentit (9)

Vierailija

Mennään vaan yhdeksi illaksi ja yöksi kahdestaan, kun ei noita pikkasia raaski kauemmaksi jättää yksin. Mutta hytissä vois kyllä nyhjöttää, nukkua pitkään ja syödä hyvä aamiainen..

Vierailija

Mekin ollaan lomalla aina just siinä kohteessa, minne ollaan menty sen sijaan että oltaisiin joka päivä jollain retkellä. Eli nukutaan, ollaan altaalla, käydään syömässä ja kävelyllä. Ei tarvita muuta.

Vierailija

Mitä siellä laivalla muuta tekee? Kattelee humalaisia?Oon vähän samanlainen hotelleissakin. Oltiin pari viikkoa sitten just miehen kanssa lomalla, ja meillä oli ihana huone. Niin ihanan puhdas ja valkoinen. Iso, pehmeä sänky; kylpyamme, kahvintekotarpeet, iso telkkari yms. Joka päivä joku muu siivosi ja maljakossa aina tuoreita kukkasia. Huone tuoksuikin ihanalle. Päivisin lusmuiltiin ulkona ja puuhattiin, ja käytiin tietenkin syömässä illansuussa, mutta illat (ja useampikin pitkä aamupäiväkin) nautittiin tuosta ihanasta huoneesta...

Vierailija

Miksi maksaisin makailusta kun voin maata melko halvalla kotonakin?Hyvä hytti on kiva mutta ulos sieltä on päästävä! Ymmärrän, jos kotona on paljon pieniä lapsia eikä pääse ikinä rentoutumaan mutta ne ajat ovat meillä onneksi takanapäin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat