G: Mitä lehtiä perheeseenne tulee?

Vierailija

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

yhtään päivälehteä ei tilata, koska tulee sikana jätettä. Luetaan uutiset netistä (YLE, Hesari, BBC, Iltsu...) ja Hesarit yms. luetaan monesti töissä safkiksella.Lisäksi mies tuo töistään mm. SK, Anna aina ja satunnaisesti seuraa ja hymyä. Tulee sieltä jotakin muutakin, mutta en nyt tähän hätään muista.

Vierailija

Hesari, Meidän Perhe, Kodin Kuvalehti, Kotivinkki, Tieteen Kuvalehti, Matkaopas, Matkalehti, Mondo. Suurin osa noista kuvalehdistä on tarjouksia, jotka perun tarjousjakson päätyttyä. Sitten taas tilaan joitain uusia.

Vierailija

Keskisuomalainen, Sisä-Suomen Lehti, Viitasaaren Seutu (tän vois lopettaa), Ahjo, Pro, (nämä siis ammattiliittojen lehdet), V8, TM, Metsästäjä, AutoBild, Seura, Meidän Perhe, Me Naiset, Kodin Kuvalehti, Maku, Koti ja Keittiö, Aku Ankka.Mutta kaikki kovin tykättyjä ja tarpeellisia.

Vierailija

sillä ompelen monet vaatteet itse.Ilmaisia lehtiä tulee pirkka, yhteishyvä ja ilmaisjakelunippu. Jos joskus näen että voi tilata jostain kiinnostavasta lehdestä ilmaisen näytenumeron, kyllä tilaan. :)Kirjastosta lainailen Aku Ankkoja, Vauva- ja Kaksplus, meidän perhe, moda, askartelulehti, tieteen kuvalehti, valitut palat, ..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat