Ostin uudet Racet ja puoltavat vasemmalle,onko normaalia Raceille??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Harmittaa todella.. Eli aina kun suoraa tietä kävellään menevät rattaat vasemmalle, kokoajan saa hiukan ohjailla että menisivät oikeaan suuntaan.. Ostin rattaat Hobbyhallissa ja mietinkin että minkälaiset huoltomahdollisuudet siellä on?Ehdin tehdä tilauksen viimeisten joukossa, ovat nyt heiltä loppuneet, joten uusiin ei ainakaan voi vaihtaa.

Onko muilla Racen käyttäjillä samoja kokemuksia tästä puoltamisesta? Mistähän johtuu.. Meillä oli kerran yhdet Emmaljungan Edget jotka puolsivat ja niihin saimme uuden rungon Lastentarvikkeesta.

Kommentit (6)

Vierailija

Saavat tilattua tehtaalta uuden rungon. Meillä oli joskus vika Pony-rattaissa ja ei ollut mikään ongelma vaihtaa runko. Tosin liike oli eri, mutta pitäis kyllä onnistua Hobby Hallissakin!Tiedän miten ärsyttävää tuo puoltaminen on. Pysy tiukkana asian kanssa ja lähde siitä, että runko vaihdetaan!!

peeteri
Seuraa 
Liittynyt15.3.2005

Meillä kävi samoin vajaa vuosi sitten kun ostin racet hobbyhallista. Ne puolsivat ja mittasimme rungon ja se oli väärä. laitoin sähköpostia ja palautin rattaat. Ne oli silloin tarjousrattaat ja heillä ei ollut tarjota uusia tilalle ja emme voineet odottaa, joten jouduin sitten ostamaan uudet eri paikasta. Silloin testasin aika tarkkaan rattaiden kulun kaupassa ja mittasin rungon.

Vierailija

Tosin puoltavat niin vähän, ettemme edes ajatelleet tehdä asialle mitään. Mutta hieman kuitenkin joutuu korjailemaan menosuuntaa.

Vierailija


Ei rattaat tietenkään saa kulkea toispuoleisesti! Eli sinuna ottaisin yhteyttä sinne HobbyHalliin ja neuvottelisin huollosta tai jopa rattaiden palauttamisesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat