Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vauva ja seksi

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Otsikko vähän harhaanjohtava, pahoittelen..Vaavi kohta 2 kk ja seksi alkaa pikkuhiljaa käymään mielessä. Missäs te hyvät äidit ja isät harrastatte seksiä??? Ajatuksena minusta on jotenkin outo harrastaa samassa huoneessa jossa vauva nukkuu.Jotenkin en osaa sisäistää omassa päässäni, että äidilläkin saa olla seksielämää... Onkohan joku muu miettinyt samanmoisia ennen ekoja kertoja synnytyksen jälkeen??

Kommentit (7)

Vierailija

Nukumme lasten kanssa kaikki samassa makuuhuoneessa, vaikkakin lapset omissa sängyissään. Yksi syy siihen, miksi talomme toista makuuhuonett ei ole vielä muutttu vierashuoneesta lastenhuoneeksi on juuri se, että se on meidän aikuisten leikkihuone.Toisalta, seksi onnistuu kyllä siellä koko perheen makuuhuoneessakin. Lapset ovat aika sikeitä nukkujia silloin kuin nukkuvat. Esikoisen ollessa vauva saatoimme puuhastella jopa silloin kun vauva nukkui samassa sängyssä.

Vierailija

Meillä vauva (tai no nyt kuopus on vuoden) nukkuu perhepedissä, eikä ole koskaan estänyt vanhempien seksiä millään tavalla :) Vauva tosiaan nukkuu niin sikeästi. Muutkin lapset siirtyivät yhteisestä makkarista pois vasta puoli vuotta sitten (olivat kuulemma isoja ja halusivat oman huoneen, heh), ikää heillä nyt päälle neljä ja päälle kaksi ja puoli.Onhan noita huoneita ja paikkoja muitakin, ei kaiken tarvitse aina makkarissa tapahtua :) Mielikuvitusta kehiin ;)

Vierailija

tuskin saa traumoja, vaikka vahingossa jotain näkisi. ei sitä nyt tietysti tahalleen lasten silmien alle mennä harrastaa, mutta niin kauan kuin vauva on pieni, se ei mun mielestä haittaa jos on samassa huoneessa nukkumassa.meidän kolmikuinen ei ole kertaakaan siihen herännyt vaikka vieressä nukkuu, ja myös kaverien kanssa on ollut puhetta, ettei se perhepeti mikään erotiikantappaja kelleen ole ollut.jos itseä asia jostain syystä häiritsee, voihan sitä mennä toiseen huoneeseen. aiemmin kyllä asui koko suku samassa tuvassa ja silti joka vuosi syntyi uusia perillisiä;D no, ehkä hieman kaukaa haettua nykyään, tuli vaan mieleen.

Vierailija

haukionkala:

Lainaus:


Missäs te hyvät äidit ja isät harrastatte seksiä??? Ajatuksena minusta on jotenkin outo harrastaa samassa huoneessa jossa vauva nukkuu.
Olohuoneessa, toisessa makkarissa.... ;)

Vierailija

Vauva nukkuu sikeästi eli hyvin voi samassa huoneessakin, toisaalta meillä on 4 vanhinta KAIKKI heränneet aina juuri kun meinaan saada ;) Ihan sama missä huoneessa, enkä siis todellakaan pidä mitään meteliä - justiinsa siksi ettei lapset herää.

Nuorin on nyt 2 vuotta ja seksistä nautin eniten suihkussa. Samassa huoneessakin menee helposti koska meillä on parvisänky.

Jos sinusta tuntuu oudolta kun vauva on samassa huoneessa niin helpottaisiko vaikka peiton taittelu pinniksen reunalle? Silloin vauva ei herätessäänkään näe teitä " hommissa" . Vaikka ei hän siitä kyllä mitään ymmärtäisi. Toinen aika kiva on vaikka olohuoneen sohvalla. Asentovaihtoehtoja on rajattomasti :P

Onnea vaan yritykseen, muista varata varmuudeksi liukkaria, kun on synnytyksestä noin vähän aikaa :)

Vierailija

Mun mielestä on/oli kivempi harrastaa seksiä eri huoneessa kuin vauva. Toisaalta kyllä se vielä menee vauva kanssa samassa huoneessa, mutta taaperon kanssa ei todellakaan tulisi enää mieleenkään. (Meillä siis nukkuu 2-vuotias samassa huoneessa). Onneksi on vierashuone, johon pedattuna meillä puuhapeti : )

Vierailija

Vauvaa tai ei, eihän sitä seksiä tarvi aina makkarissa harrastaa. Me kyllä harrastettiin sitä makkarissa kun poika oli vauva, oikeastaan poika täytti jo 2v kun meillä oli edes mahdollisuutta siirtää sitä toiseen huoneeseen. Mutta jos siis makkarissa sekstailu olisi tuntunut meistä jotenkin oudolle, olisimme kyllä siirtyneet vaikkapa olohuoneeseen. Eikä se saunakaan huono paikka ole;)

Uusimmat

Suosituimmat