Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi lapset tykkää toisista isovanhemmista enemmän?

Vierailija

Tuntuu pahalle.

Kommentit (11)

Vierailija

toisista enemmän koska siellä saa olla rauhassa eikä koko aikaa sanota EI. Ja mitä enemmän lapset viettävät aikaa toisen parin kanssa sitä enemmän he heistä tykkäävät. Tämä ei tarkoita sitä etteivät isovanhemmat pidä kuria lapsille vaan ohjaavat heitä enemmän ja antavat aikaa

Vierailija

Kieltää koko ajan ja suoraan sanoen välillä ihan turhasta. Toinen asia mikä lapsia ilmeisesti väsyttää on se että, mummi on koko ajan lasten "kimpussa", se väsyttää yksinkertaisesti lapset. Lapsien pitää välillä saada vaan olla ja touhuta omiaan.

Ikävää mutta totta, lapset eivät pidä tästä mummista niin paljon kuin toisesta joka osaa ottaa vähän rennommin ja "vaipua lapsen tasolle".

Jos lapset ovat menossa tämän tiukan mummin luo yökylään, he aina rupeavat kinuamaan että eikö voisi mennä toiselle mummille ja eivät millään haluaisi lähteä. Toisen ja mukavan mummin luo he oikeen pyytävät päästä.

Vierailija

mutta kun ne on sellaisia höpöttäjiä että minä en ainakaan jaksa heidän seuraa. Lapsista ei osata kunnolla huolehtia vaan otetaan esim auton kyytiin syliin, veneeseen ilman liivejä. Ollaan aina niin tietäväisiä vaikkei asiasta mitään tiedäkään. Siellä juotetaan limpparia ja syötetään herkkuja, tarjotaan rahaa. Toisin sanoen ei minun mielestäni huolehdita lapsen terveydestä ja hyvinvoinnista vaan ostetaan se rakkaus. Mutta ilmeisesti lapset sitten tykkäävät sellaisesta enemmän.

Uusimmat

Suosituimmat